TDC Groep

Vind vacatures in de Regio: Leeuwarden

Sector
Niveau
Dienstverband
Timmerman
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Constructeur steigerbouw
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Uitvoerder in de Steigerbouw | Noordoost Nederland
Dienstverband: Detachering, Fulltime

Werken in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Leeuwarden? Dan heb je geluk! Wij hebben namelijk genoeg openstaande vacatures beschikbaar in deze omgeving waarop gesolliciteerd kan worden. Leeuwarden is de sfeervolle hoofdstad van Friesland. De stad zelf heeft enorm veel verschillende historische monumenten en bezienswaardigheden die te bekijken zijn. Dit is terug te zien in de binnenstad van Leeuwarden. Naast dat Leeuwarden een sfeervol en groen centrum heeft, is er ook een broeiend bedrijfsleven.

Zo is werken in Leeuwarden voornamelijk mogelijk binnen de bouw en techniek. Er kunnen aan openstaande vacatures als werkvoorbereider gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in  ben je bij de TDC Groep aan het juiste adres. Via ons is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. Hier kun je in één oogopslag zien welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Leeuwarden? Dan kan je kijken bij onze vacatures in de omgeving van Leeuwarden. Dit gaat dan vooral om de bouw en techniek. In Leeuwarden hebben we talloze openstaande vacatures die bekeken kunnen worden. Deze vacatures vinden voornamelijk plaats in de omgeving Friesland. Durende het proces van zoeken staan wij altijd klaar om je te ondersteunen. We helpen je graag om een plek te vinden waar je ook echt op zoek naar bent. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Leeuwarden

Of ben je op zoek naar een parttime baan? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Leeuwarden. Door deze parttime vacatures in Leeuwarden is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan, dan kan je dit aangeven bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Neem gerust even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!