Ons antidiscriminatie statement

Bij TDC Groep staan gelijke kansen en respect voor diversiteit centraal. 

Wij geloven niet in discriminatie op basis van ras, geslacht, seksuele geaardheid, religie, nationaliteit, leeftijd of enige andere vorm van verschil. Bij onze werving en selectieprocedures, alsmede in onze werkomgeving, handelen wij altijd in overeenstemming met deze waarden en wetten tegen discriminatie. In onze ogen heeft iedereen recht op een veilige en prettige werkomgeving. Werk maakt vaak een groot deel van je leven uit en gaat om zoveel meer dan alleen geld verdienen. Iedereen wil zich waardevol voelen voor zijn of haar omgeving en ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling. En wij willen iedereen de kans geven dit bij ons te kunnen realiseren.

Het antidiscriminatie statement 

Wij doen er alles aan om discriminerende praktijken ten alle tijden te voorkomen en laten geen enkele vorm van discriminatie toe.

Om die reden:

  • Hebben wij ons antidiscriminatie statement gepubliceerd in Helloflex, waar elke medewerker van TDC Groep toegang tot heeft;
  • Maken wij geen onderscheid op basis van leeftijd, ras, geslacht, geloof- en levensovertuiging, seksuele geaardheid, nationaliteit, handicap of chronische ziekte, politieke overtuiging, burgerlijke staat, soort contract en arbeidsduur bij TDC Groep.
  • Krijgen onze recruiters en accountmanagers een antidiscriminatie werkinstructie waarin uitgebreid beschreven staat wat wel en niet is toegestaan omtrent het stellen van vragen tijdens een sollicitatie o.b.v. de Algemene Wet Gelijke Behandeling;
  • Kun je voor vragen omtrent ons antidiscriminaties statement contact opnemen met ons algemene nummer 0850023700.


Meer weten over diversiteit en discriminatie? Bekijk hier ons antidiscriminatiebeleid of neem contact met ons op door te mailen naar info@tdcgroep.nl. Wij beantwoorden je vragen graag.