Onze werkwijze

1) Kennismaking

Allereerst is het tijd om kennis te maken. We vertellen je graag wat we doen en hoe we het doen, en komen daarnaast graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf, zodat we onze dienstverlening daar goed op af kunnen stemmen. Op die manier kunnen we de optimale toegevoegde waarde bieden.

2) Vacature plaatsen

We leven in een tijd waarin het moeilijk is om aan personeel te komen. Doordat we onze kanalen effectief in weten te zetten, halen we wekelijks gemiddeld 300 leads binnen. Daarbij hebben we zelf een groot netwerk en zullen we dus eerder in staat zijn snel de juiste kandidaat voor u te vinden.

3) Selectieprocedure

We spreken kandidaten altijd eerst zelf voordat we hen bij u voorstellen. We selecteren op basis van kennis, competenties, en ervaring. We bespreken ambities en eventuele opleidingsbehoeften en maken zo de perfecte match.

 

4) De juiste kandidaten

We introduceren alleen de kandidaten waarvan we denken dat het een ‘match made in heaven’ is en waarvan we weten dat hij/zij volledig aansluit op het gewenste profiel. We weten dat ze geschikt zijn voor de functie, u hoeft zelf alleen nog te bepalen of de klik er ook is.

5) Duurzame plaatsing

Nadat de plaatsing is gerealiseerd wordt 98% van onze werknemers na 2.500 – 3.400 gewerkte uren kosteloos overgenomen door onze opdrachtgevers. We werken aan duurzame plaatsingen, waardoor je investeert in de toekomst.

6) Alles tiptop in orde

Zelf hoef je niets meer te regelen. Onze afdeling administratie zorgt ervoor dat alles op orde is. Tijdens de detacheringsperiode blijven we betrokken en ondersteunen we kandidaten en u bij het realiseren van de ambities.