TDC Techniek; talent herkennen, professionals matchen

Ben je op zoek naar technische professionals? Dan is TDC Techniek dé afdeling binnen de TDC Groep die je verder gaat helpen. Bij TDC Techniek investeren we in het maken van duurzame matches. Dat werkt voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten het beste. Want getalenteerde en ervaren professionals vinden kost tijd, energie en uiteindelijk veel geld. Dat is iets dat we steeds maar weer terugkrijgen van onze klanten én waarom ze zo blij zijn met ons. Door ons grote, overkoepelende netwerk beschikken we over een grote poule engineering professionals. We kunnen daardoor snel schakelen en zijn flexibel. En niet geheel onbelangrijk: met onze jarenlange ervaring in de sector, maken we matches die gewoon helemaal kloppen.

Capaciteit wanneer je dat nodig hebt

In deze branche heb je als ondernemer voortdurend meer of minder capaciteit nodig om je werk goed te kunnen doen. Dat weten wij bij TDC Techniek maar al te goed. Geen dag, week of maand is hetzelfde. En dat brengt telkens weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

 

Want waar vind je zo snel een professional die past bij dit project? En welke contractvorm biedt de meeste mogelijkheden? Je bent dan gebaat bij een personele dienstverlener die je daarbij ontlast en ondersteunt. Iemand die talent zoekt dat bij je past, snel kan schakelen en direct beschikt over getalenteerde en ervaren professionals. En dat alles zonder dat jij je maar één seconde druk hoeft te maken over de administratie afhandeling. Wij zijn graag die dienstverlener voor je!

Partnership

Rian Montage

“Mechanical engineers, clear room managers, electrical engineers, fijn mechanische monteurs, operationeel managers, ervaren projectleiders, afdelingsmanagers of hoofd inkoop & logistiek. Met ons uitgebreide netwerk aan getalenteerde en ervaren technische professionals weten we voor onze opdrachtgevers altijd perfecte én duurzame matches te maken.”

review

Richard Eggert

Eigenaar

Geen financiële risico’s

TDC Groep is PayOK gecertificeerd; opdrachtgevers lopen geen financiële risico’s

Safety First

TDC Groep zorgt voor premium PBM’s en alle benodigde veiligheidscertificaten (zelfs H2S cursussen voor NAN locaties)

Ontwikkeling en opleiding

Opleidingen en bijscholing wordt verzorgd en betaald door de TDC Groep

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de techniek? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Een match maken is bij ons niet even snel een ‘deal sluiten’, maar een zorgvuldig traject waarbij we onze kandidaten goed leren kennen. We voeren meerdere gesprekken, testen kandidaten op zowel hard- als soft skills. En begeleiden ze tijdens het hele traject naar een plek waar hun talent het beste tot z’n recht komt.

 

Omgekeerd geldt dat ook voor onze opdrachtgevers. We investeren veel in de relatie met onze klant en zorgen dat we het bedrijf én de cultuur goed kennen. We kijken daarbij heel zorgvuldig waar ze specifiek naar op zoek zijn. We zijn altijd transparant, duidelijk en als we denken dat een match uiteindelijk niet de juiste is, durven we dat ook te zeggen. Dat is één van de belangrijkste redenen dat we eigenlijk altijd perfecte matches maken.

Het TDC Techniek traject; geen dertien in een dozijn

Werken via TDC Techniek: altijd een vorm die bij je past

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!