Dienstverlening

Wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie.

1) Inzetten van een specialist

TDC Groep is, met meer dan 20 jaar ervaring een onafhankelijk adviesbureau, werkzaam voor vastgoedeigenaren, woningcorporaties, gemeenten, architecten en aannemers, zodat zij beter kunnen presteren. Onze dienst is het ontzorgen en ondersteunen van uw organisatie. Soms kan het zijn dat u voor een aantal uren, weken of maanden extra ondersteuning kunt gebruiken voor een project. U zou voor deze periode een specialist vanuit onze tekenkamer kunnen inhuren op uw eigen locatie, tegen een vooraf overeengekomen vast uurtarief. Het voordeel is dat onze specialist de kennis en ervaring meeneemt van onze gehele tekenkamer.

2) Project-detachering

TDC Groep stelt gedurende een vooraf bepaalde periode (voor de duur van een project) een specialist ter beschikking. Deze gaat werken bij u op de werkvloer, tegen een vooraf bepaald vast uurtarief. Deze periode kan, in onderling overleg worden verlengd en wordt vastgelegd in een overeenkomst.

Vragen?

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te benaderen, we komen graag met je in contact. Samenwerken begint altijd met een kennismaking!

3) Uitbesteden van werkzaamheden

TDC Groep is met meer dan 20 jaar ervaring een onafhankelijke tekenkamer werkzaam voor vastgoedeigenaren, woningcorporaties, gemeenten, architecten en aannemer. Onze kracht is het ontzorgen en ondersteunen van uw organisatie. Soms kan het zijn dat u voor een aantal uren, weken of maanden extra ondersteuning kunt gebruiken voor een specifiek project. Dit kunnen fulltime uren zijn, maar ook parttime uren. Onze specialisten ondersteunen u vanuit onze eigen tekenkamer. Deze wijze van werken geeft naast een grote toegevoegde waarde, ons ook de mogelijkheid u een gedegen advies te geven. Een ander voordeel is dat u niet afhankelijk bent van één persoon, maar dat meerdere specialisten uit onze tekenkamer het project kunnen invullen. Tekeningen kunnen we digitaal ontvangen en beschikbaar stellen door het maken van een bedrijfsgebonden tekeningencartotheek. Dit realiseren we dan met een groot probleemoplossend vermogen, procesoptimalisatie en een uitstekende samenwerking. Hierbij is BIM (Bouw Informatie Model) één van onze methoden. Neem voor meer informatie contact op met een medewerker van onze organisatie!

Vacature plaatsen?

Bent u op zoek naar personeel? Dan is het wellicht een goed idee om uw vacature op onze website te plaatsen.

4) Werving en selectie

TDC Groep verzorgt de werving en selectie van de nieuwe medewerker waarna u op zoek bent, op basis van een functieprofiel welke wij samen met u hebben gemaakt. De door ons geworven kandidaat gaat, na betaling van een fee ter overname, bij u op de loonlijst. De kandidaat kan ook middels een detacheringsperiode tegen een vast uurtarief, na afloop door u in dienst genomen worden.