TDC Engineering; jouw engineering partner

TDC Engineering is dé engineering afdeling van de TDC Groep. Ons eigen bouwkundig BIM Bureau biedt TDC Engineering services en professionals voor al je BIM – projecten. Denk aan uitbesteding van tekenwerkzaamheden en detachering van hoogopgeleide BIM-modelleurs. Maar ook capaciteit aanvulling van je team én werving en selectie van engineering professionals. Alles waar je als bouwbedrijf, woningcorporatie, aannemer of gemeente op korte of lange termijn mee geholpen bent.

Ons 'alles onder één dak' concept

Direct naar de website van TDC Engineering?

"We zijn een full service afdeling met een ‘alles onder één dak’ concept. Je kunt bij ons terecht voor de uitbesteding van grote projecten, maar ook voor kleinere projecten zoals het updaten van je cartotheek. Daarnaast kun je via ons BIM bureau je team aanvullen met één van onze BIM professionals én helpen we je graag met de werving en selectie van nieuwe collega’s."

TDC Engineering is méér dan alleen een BIM bureau, maar je betrouwbare ‘go to’ partner voor al je bouwkundige vraagstukken. We zijn een full service afdeling met een ‘alles onder één dak’ concept. Wat we daarmee bedoelen? Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de uitbesteding van grote projecten, maar ook voor kleinere projecten zoals het updaten van je cartotheek. Daarnaast kun je via ons BIM bureau ook je team aanvullen met één van onze BIM professionals én helpen we je graag kun je met de werving en selectie van nieuwe collega’s. En omdat we veel investeren in een duurzame relatie met jou als klant, weten we altijd precies wat je nodig hebt. Dat bedoelen dus we met full service. Alles onder één dak. En dat werkt gewoon heel goed!

Onze unieke kracht; alles wat je nodig hebt onder één dak

Waarom TDC Engineering?

Software Skills

Autodesk, AutoCad, Revit, Allplan Architecture, Sketch-up, Dynamo, Solibri.

Gecertificeerde BIM Professionals

Hoogopgeleide, zelfstandige professionals met brede praktijk- en projectervaring.

20 + jaar ervaring

Op het gebied van bouwkunde, 3D- BIM, projectmanagement en strategische advisering.

Full Service Bureau

Projectuitbesteding, strategische advisering, capaciteit aanvulling, detachering van eigen professionals, werving & selectie.

Projecten

Huisvesting, appartementen, villa’s, reguliere woningbouw, hallen, kantoren, utiliteitsbouw, woningcorporaties, gemeenten.

Partnership

Ufkes Apeldoorn

(Onderdeel van Volker Wessels)

“Omdat wij extra capaciteit nodig hadden op onze BIM afdeling, kwamen we via onze BIM- coördinator terecht bij TDC Engineering. En als één van mijn eigen medewerkers zijn vorige werkgever aandraagt, zegt dat mij eigenlijk al genoeg. Vaak doe je die dingen op onderbuikgevoel, in dit geval klopte dat helemaal. Wat begon als tijdelijke capaciteit aanvulling, is uitgegroeid tot een fijne partnership. TDC Engineering heeft inmiddels meerdere projecten van ons aangenomen én detacheert af en toe een BIM-modelleur voor onze eigen BIM-afdeling. Sinds kort doen ze voor ons ook de werving & selectie. Waarom het goed voor ons werkt? De samenwerking tussen onze teams is heel goed en op deze manier zijn wij op alle fronten geholpen. Daarbij merk ik dat TDC Investeert in een duurzame relatie met ons als opdrachtgever. Ze doen moeite ons te leren kennen, blijven communiceren en bijsturen. En dat werkt gewoon heel goed.”

image001

Henk Leenders

Directeur Ufkes Apeldoorn

Geen financiële risico’s

TDC Groep is NEN4400, SNA & PayOK gecertificeerd; opdrachtgevers lopen geen financiële risico’s.

Altijd actueel

Altijd up to date met actuele software ontwikkelingen en wet- en regelgeving.

Richtlijnen & standaarden

Werken volgens standaard NL-SFB, BIM ILS en NEN 2580.

Het BIM Bureau van TDC Engineering

Het BIM bureau is de spil van TDC Engineering, bestaat ruim 21 jaar en blijft groeien. Je kunt bij ons terecht voor de uitbesteding van al je bouwkundig tekenwerk. Van complete nieuwbouwprojecten, tot tijdelijke capaciteit aanvulling, of het updaten van bijvoorbeeld je cartotheek. Alles wat je op korte of lange termijn nodig hebt. Onze experts zijn ervaren projectleiders, BIM modelleurs en BIM coördinatoren. Stuk voor stuk professionals die helemaal up-to-date zijn met de nieuwste tekensoftware en laatste wet- en regelgeving.

TDC Engineering

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

TDC Engineering is ‘early adopter’ van BIM (Building Information Modeling) en al jaren trotse partner van BIM Nederland. Waarom we zo enthousiast zijn? Het werken met BIM waarborgt continuïteit, verhoogt de snelheid en kwaliteit van processen en reduceert faalkosten. Je creëert op deze manier over de hele linie een betere beheersing van het bouwproces én een veel betere samenwerking tussen alle partijen. En dat maakt enorm verschil, dat we steeds weer zien bij onze opdrachtgevers!

BIM partner vanaf dag één

Services

TDC Engineering 2

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig en/ of ‘kennis aanvulling’ van je team? Dan zijn de BIM experts van ons BIM bureau er voor je om je tijdelijk te ondersteunen. Onze professionals zijn hoogopgeleide BIM-modelleurs, BIM- coördinatoren en projectleiders. Elk met veel praktijkervaring in verschillende ‘rollen’ bij verschillende opdrachtgevers. Daarbij zijn ze flexibel, zelfstandig en altijd enthousiast om hun know how en expertise bij jullie team te komen inzetten.

Detachering van onze professionals

Werving & Selectie TDC Engineering

In deze branche heb je als ondernemer voortdurend meer of minder capaciteit nodig om je werk goed te kunnen doen. TDC Engineering helpt je hier graag mee! Door ons grote, overkoepelende netwerk beschikken we over een grote poule engineering professionals. We kunnen daardoor snel schakelen en zijn flexibel. En niet geheel onbelangrijk: met onze jarenlange ervaring in de sector, maken we matches die gewoon helemaal kloppen.

TDC Engineering werving en selectie

Het TDC Engineering werving- & selectietraject; geen dertien in een dozijn

Een match maken is bij ons niet even snel een ‘deal sluiten’, maar een zorgvuldig traject waarbij we onze kandidaten goed leren kennen. We voeren meerdere gesprekken, testen kandidaten op zowel hard- als soft skills. Daarnaast begeleiden we ze tijdens het hele traject naar een plek waar hun talent het beste tot z’n recht komt.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!