TDC Horeca: talent herkennen, professionals matchen

Partner voor night auditors, nacht- en dagreceptionisten, dag- en nachtportiers, bellboys en meer.

Amsterdam, Dortmund, Antwerpen… je ziet ons overal

TDC Horeca bemiddelt nachtreceptionisten voor de grootste vier- en vijf sterren ‘brands’ in Europa. We hebben inmiddels ruim 100 hotels als klant en meer dan 150 professionals in dienst. En nog steeds groeien we. Waar we ons succes aan danken? We gaan zorgvuldig met onze mensen om en investeren in langdurige werkrelaties. Dat doen we met zowel onze medewerkers als opdrachtgevers!

“Night auditors, dagreceptie, night managers, night reception, bell boys. Bij TDC Horeca vind je altijd de horeca professional die bij je past!”

Onbezorgd de nacht in met de night managers van TDC Horeca

We weten als geen ander hoe belangrijk stabiliteit en continuïteit is voor een hotel. Want gevoelige informatie wil je liever bij één en dezelfde persoon laten. Dáárom werken we alleen met professionals. Mensen met ervaring, die bewust kiezen voor een baan met verantwoordelijkheden en die zelfstandig kunnen werken. En dat werkt! Onze hotels hebben een vast gezicht, iemand waar ze van op aankunnen. En tegelijkertijd krijgen onze mensen een stabiele werkplek waar ze écht deel uitmaken van een team.

Partnerships

Best Western Plus

“TDC en het Best Western Plus Hotel werken nu een tijdje samen. Ze vervullen bij ons een aantal vaste nachtdiensten en over het algemeen hebben we hier een vaste, stabiele nachtportier voor. Een betrokken man die echt meeleeft met het hotel en zelf ook goede ideeën aandraagt. Ook voor ad hoc oplossingen staat TDC voor je klaar, ze denken goed met ons mee en luisteren goed naar de wensen van het hotel. Wij werken heel fijn met ze samen!”

Nachtreceptionist

Kim Buijsman

Front office Manager - Best Western Plus

24/7 Bereikbaar

Ook op zon- en feestdagen

Vaste poule

Met ervaren professionals in de horecabranche

Certificering

Geen financiële risico’s (NEN-4400-01)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de horeca? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Highlights TDC Horeca

Duurzame partnerships

Met TDC Horeca haal je een betrouwbare partner in huis. Een team dat letterlijk dag en nacht voor je klaar staat. We zijn vaak op de werkvloer te vinden, hebben 24 uurs bereikbaarheidsdiensten en reageren snel op mailtjes en vragen. Daarnaast hebben al onze recruiters een achtergrond in de horeca, waardoor we ook de beste match tussen hotel en professional kunnen maken!

Hoe het werkt bij TDC Horeca?

Afhankelijk van de wensen, kun je als hotel vaste diensten en flexibele diensten bij ons afnemen. In het eerste geval stellen wij een vast team voor je samen. Vervolgens wordt zo snel mogelijk de inwerkperiode gepland, waarna het team bij jullie aan de slag kan! Voor de administratie richten wij ook kosteloos een online softwarepakket HelloFlex in. Hier wordt o.a. de urenregistratie in verwerkt, welke dus direct inzichtelijk en 24/7 te raadplegen is. Ook worden wekelijks de uren via HelloFlex geaccordeerd, dat zorgt voor overzicht en transparantie. Tenslotte staat er altijd een accountmanager of planner van TDC Horecadiensten stand-by die bij calamiteiten 24/7 bereikbaar is.

Waarom TDC Horeca?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!