TDC; investeren in duurzame relaties

Onze missie & visie

Waar we goed in zijn? Duurzame relaties aangaan met onze professionals. Investeren in (bij)scholing, veiligheid, uitrusting, persoonlijke begeleiding. Kortom, alles wat een mens nodig heeft om met plezier zijn of haar werk te doen. Eén van de redenen waarom echte specialisten graag voor de TDC Groep werken.

Andersom geldt dat ook voor onze opdrachtgevers. Veel van onze klanten zijn al jarenlang partner. We kennen ze door en door en weten precies waar ze mee geholpen zijn. We houden korte lijntjes, blijven in gesprek en weten wat er speelt. Daarom kunnen we ook matches maken die gewoon helemaal kloppen. Het is een ‘never ending’ proces, maar dat is ook juist wat we zo graag doen!

Expert in nichemarkten

Als personele dienstverlener zijn we expert in het matchen van vakspecialisten in nichemarkten. Waarom we daar zo succesvol in zijn? We zijn niet alleen simpel een verbindende partij, maar zijn ondersteunend op allerlei vlakken. We zijn bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving en functioneren graag als vraagbaak voor onze opdrachtgevers. Ook hebben onze mensen allemaal een beroepsmatige achtergrond in de sector waarvoor we werken. Wat betekent dat je bij ons altijd te maken krijgt met iemand die écht inhoudelijk kan meedenken, adviseren en ondersteunen. Of te wel, we spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers én werknemers. Dat werkt gewoon heel goed. We zijn daarbij transparant, kunnen snel schakelen, en gaan geen uitdaging uit de weg. En dát doen we iedere dag weer met alle liefde.

Directeuren TDC Groep

“Als je bij ons werkt dan weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt: veiligheidscertificaten, werkbenodigdheden, vervoer, bijscholing en goede arbeidsvoorwaarden. Iets waar we gewoon heel erg goed in zijn. Faciliteren, ondersteunen, meedenken en oplossen. Dat is waarom zowel onze medewerkers als opdrachtgevers altijd weer graag met ons samenwerken.“

-Team TDC Groep

Missie

#Happy people lead to happy customers

Ons bestaansrecht? Ons doel? Onze passie? We weten het talent van mensen op waarde te schatten. Weten dat te voeden en te stimuleren om vervolgens échte professionals te matchen met duurzame en waardevolle relaties. Relaties die een veilige, inspirerende werkplek bieden, waar talent kan groeien en de kans krijgt zich verder te ontwikkelen.

Visie

“Het talent van morgen de beste tools en omgeving bieden, zodat innovatie werkelijkheid wordt.

Twintig jaar geleden begon de TDC Groep al met een duidelijke visie: de beste voorwaarden creëren, de juiste mensen bij elkaar aan tafel zetten en dan mooie dingen laten gebeuren. Vakspecialisten de beste tools bieden en verbinden aan duurzame werkplekken, zodat groei, ontwikkeling en innovatie werkelijkheid wordt.