Vacature Aanmelden

Meld uw vacature aan, zodat we samen op zoek kunnen naar uw nieuwe medewerker.

Bent u op zoek naar personeel? Dan is het wellicht een goed idee om uw vacature op onze website te plaatsen. Dit zorgt namelijk niet alleen voor meer exposure voor uw vacature, ook zullen onze experts samen met u gaan zoeken naar de juiste medewerker voor uw organisatie. Dit kan op basis van Werving & Selectie, maar er zijn uiteraard ook andere mogelijkheden. Wij zullen in overleg met u de beste optie bepalen. Samen zorgen we voor een stukje maatwerk en voor u het weet heeft u de juiste medewerker gevonden!

Wat je van ons mag verwachten

  • Na het uploaden van uw vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  • Wij kunnen maatwerk leveren.
  • Dankzij actieve benadering van de markt hebben wij een warm netwerk van zowel actief als latent werkzoekenden die wellicht passend kunnen zijn voor de positie binnen uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst is het natuurlijk van belang dat we samen met u naar de openstaande vacature kijken. Staan alle zaken die van belang zijn in de vacature. Zijn er bijvoorbeeld naast de hard skills, ook belangrijke soft skills, waar op gelet dient te worden? Soft skills zijn namelijk behoorlijk bepalend als we kijken naar het vinden van de juiste match.

Zodra de vacature staat gaan we samen bepalen op welke wijze we zaken kunnen doen. Dit kan zijn op basis van Werving & Selectie, (Project)detachering of Uitzenden. Het is belangrijk om dit goed af te stemmen op uw situatie.

Als alles duidelijk is gaan wij voor u werven. Zodra we de juiste kandidaten hebben gevonden zullen we deze aan u voorstellen. U kunt dan bepalen of de match die wij gemaakt hebben, ook daadwerkelijk correct is. Als dit zo is heeft u uw nieuwe medewerker gevonden. Uiteraard zullen we contact blijven houden. Evaluatie is namelijk de sleutel tot een succesvolle en langdurige samenwerking.

Heeft u interesse? Vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in, dan nemen we spoedig contact met u op!

Start hieronder met je zoektocht!