TDC Bouw: talent herkennen, professionals matchen.

Ben je op zoek naar echte vakmannen voor in de bouw? Dan is TDC Bouw dé afdeling binnen de TDC Groep die je verder gaat helpen. TDC Bouw richt zich op de bouw en afbouw branche in Nederland. Door ons grote, overkoepelende netwerk beschikken we over een grote poule bouw professionals. We kennen onze vakmannen én onze opdrachtgevers goed, zijn flexibel en kunnen snel schakelen. En niet geheel onbelangrijk: met onze jarenlange ervaring in de bouw, weten we matches te maken die helemaal kloppen.

“Werkvoorbereider, uitvoerders, metselaars, timmerlieden, calculatoren, oppermannen, stukadoors, tegelzetters, montagemedewerkers, BIM Managers en kozijnmonteurs. Met ons uitgebreide netwerk aan betrouwbare en ervaren vakspecialisten weten we altijd duurzame matches te maken.”

Een traject bij TDC Bouw; duurzame matches maken

Een match maken is bij ons niet even snel een ‘deal sluiten’, maar een zorgvuldig traject waarbij we onze kandidaten goed leren kennen. We voeren meerdere gesprekken, doen referentie- en achtergrond checks. En hebben contact met voormalige collega’s en opdrachtgevers van de kandidaat. We zijn daarbij altijd transparant, duidelijk en afspraak is bij ons afspraak. Als we denken dat een match uiteindelijk niet de juiste is, durven we dat ook te zeggen.

Ook nadat iemand via ons aan de slag gaat, blijven we intensief betrokken. We zorgen bijvoorbeeld dat we minimaal eens in de twee weken op locatie ons gezicht laten zien. Waarbij we zowel met opdrachtgever als werknemer checken hoe de zaken ervoor staan. Daarbij houden we niet alleen werkgerelateerd een vinger aan de pols, maar kijken we ook hoe het privé met onze mensen gaat. Zijn er in privésfeer zaken waardoor iemand zijn werk niet goed kan doen? Dan ondersteunen we daar ook bij. Dat zorgt voor stabiliteit voor zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Happy employees lead to happy customers!

Je ziet ons regelmatig op de bouwlocatie

Partnership

Habé Lijm & Metselwerken

Waarom we al zo lang met de TDC Groep samenwerken? We zijn in eerste instantie écht te spreken over de communicatie vanuit TDC Techniek. De jongens zijn goed bereikbaar, schakelen snel en staan altijd klaar om iets op te lossen. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de mensen die ze aan het werk hebben. En de samenwerking tussen onze mensen en die van TDC verloopt goed. Wat ik persoonlijk heel prettig vind, is dat ze regelmatig op de bouwlocatie langskomen. Ze kennen al onze uitvoerders bij naam en zorgen dat ze altijd up-to-date zijn. Dat zie je niet vaak!

Gerjan Oldehinkel

Projectleider

TDC Bouw

Geen financiële risico’s

TDC Groep is PayOK gecertificeerd; opdrachtgevers lopen geen financiële risico’s

Safety First

TDC Groep zorgt voor premium PBM’s en alle benodigde veiligheidscertificaten

Ontwikkeling en opleiding

Opleidingen en bijscholing worden verzorgd en betaald door de TDC Groep

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de bouw? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Highlights TDC Bouw

Capaciteit wanneer je dat nodig hebt

In deze branche heb je als ondernemer voortdurend meer of minder capaciteit nodig om je werk goed te kunnen doen. Dat weten wij bij TDC Bouw maar al te goed. Geen dag, week of maand is hetzelfde. En dat brengt telkens weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Want waar vind je zo snel een ervaren vakspecialist die past bij dit project? En welke contractvorm biedt daarbij de meeste mogelijkheden? Je bent dan gebaat bij een personele dienstverlener die je daarbij ontlast en ondersteunt. Iemand die talent zoekt dat bij je past, snel kan schakelen en direct beschikt over ervaren en betrouwbare vakmannen. En dat alles zonder dat jij je maar één seconde druk hoeft te maken over de administratieve afhandeling. Wij zijn graag die dienstverlener voor je!

Werken via TDC Bouw: altijd een vorm die bij je past

Voor onze opdrachtgevers hebben we altijd wel een vorm die passend is voor ‘dit moment’. 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!