Talent herkennen. Professionals matchen.

Op zoek naar specialisten voor je bedrijf? Laat ons voor jou de perfecte match maken.

Talent herkennen en dan de perfecte match maken.
Daar zijn we gewoon héél goed in.

Wat ons zo bijzonder maakt? We herkennen talent en investeren daarin. En omdat we het onze zaak maken jou als opdrachtgever heel goed te kennen. Weten we precies welk talent perfect bij je past. Happy employees lead to happy customers. Zo simpel is het.

Wie krijg jij als partner met de TDC Groep? Een betrokken en no-nonense dienstverlener. Gevestigd in Twente en actief in heel Nederland en Europa. Een personele dienstverlener met gedreven en hardwerkende professionals, die het begrip ‘service’ naar de next level brengen.

Vragen?

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te benaderen, we komen graag met je in contact. Samenwerken begint altijd met een kennismaking!

Rik Klaassen - Projectleider Veluwonen
"Al sinds 2000 zijn we klant bij de Tekenkamer van TDC Engineering. Ook na onze fusie, besteden we nog steeds alle digitale tekenwerkzaamheden aan hen uit. TDC levert niet alleen de beste kwaliteit maar is (ondanks hun volle orderportefeuille) flexibel en altijd bereid om tussendoor aanpassingen door te voeren. Wat ik persoonlijk écht fijn vind is dat ze ook op locatie komen om ter plekke tekeningen door te spreken. Zo weet iedereen wat de bedoeling is en dat zie je terug in de faalkosten."
Jolanda van Nimwegen - Front Office Manager Carlton President
"Sinds lange tijd ga ik weer met een gerust hart het weekend in omdat ik weet dat de nachtdiensten goed geregeld zijn door TDC Horeca. We hebben zoveel mogelijk dezelfde nachtportier, maar zijn ook verzekerd van een groot vangnet bij uitval. En dat werkt voor ons heel goed. Daarnaast is het fijn en snel schakelen met de planningsafdeling. En kunnen verzoeken (indien natuurlijk tijdig ingediend) vrijwel altijd ingevuld worden."
Vorige slide
Volgende slide

Elke dag maken
wij het verschil

Met inmiddels 20 jaar ervaring in de personele dienstverlening, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 350 échte professionals. Het geheim van ons succes? Durven gaan voor waar ons hart ligt. Dat is voor ons investeren in mensen. Investeren in het talent en het begeleiden van onze medewerkers. Investeren in de relatie met onze opdrachtgevers. En het lef hebben keuzes te maken die daar bij horen. Want alléén dan leveren we de kwaliteit waar we achter staan. Dat is in de afgelopen 20 jaar telkens weer gebleken.
 
Matthieu Korf en Gert van Faassen
Founders TDC Groep
Directeuren TDC Groep

Doelgroepen