Over ons

Missie, visie, milestones en veel meer…

TDC Groep verbindt talent

In de afgelopen 20 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een personele dienstverlener met een team van ruim 350 professionals. Partner met o.a. Altrad Hertel, Brand Energy, Enexis, Amrath Hotel Groep. Wat onze kracht is? We zijn experts in het verbinden van specialisten met de juiste samenwerkingspartners. Of te wel, we zien kansen, herkennen talent en matchen professionals. We staan nooit stil en groeien soms harder dan we ooit voor mogelijk hielden. Maar nog belangrijker: we maken soms gedurfde keuzes en gaan voor waar ons hart ligt.

Directeuren TDC Groep

Over ons

Missie, visie, milestones en veel meer…

MVO

Maatschappelijke betrokkenheid

Als personele dienstverlener zijn we ons erg bewust van de wereld om ons heen en onze sociale verantwoordelijkheid daarin. 

Eén van de initiatieven die we met veel enthousiasme hebben ontwikkeld is onze stichting Jobcoaching. Met Jobcoaching begeleiden we ieder jaar (kosteloos) ongeveer 30 jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, naar betaald werk. En niet zonder succes! Jobcoaching noteert een succes rating van 70- 80 % ten opzichte van een landelijk 30-35 %. We nemen onze sociale verantwoordelijkheid niet alleen serieus, maar doen dat ook met veel plezier en bezieling.

TDC Groep als werkgever en partner

Wij van TDC Groep raden TDC Groep aan. Dit zeggen we natuurlijk gekscherend, maar tegelijkertijd hebben wij een bijzonder mooie cultuur binnen ons bedrijf en hier mogen we wel wat trotser over communiceren.

Onze manier van omgaan met onze mensen kunnen we met onderstaande 5 pijlers samenvatten. Dit zijn de normen en waarden waar wij ons elke dag voor inzetten.

TDC Groep als werkgever en partner​

TDC Groep;
na twintig jaar nog steeds dezelfde passie

Twintig jaar geleden begon het ondernemers avontuur van de twee founders van de TDC Groep. Het concept was wel duidelijk. Innovatieve initiatieven en projecten werkelijkheid laten worden. Hoewel de heren beide geen technische achtergrond hadden, waren ze volledig overtuigd van de potentie van hun netwerk. Zolang je de juiste mensen bij elkaar aan tafel zet, dan zouden er volgens hen mooie dingen gebeuren. En niets bleek minder waar…