Vind vacatures in de sector Steigerbouw

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Hulpmonteur Steigerbouw | Twente
Regio: Twente
Dienstverband: Flex, Fulltime
Hulpmonteur Steigerbouw | Drachten
Regio: Drachten
Dienstverband: Flex, Fulltime
Eerste Monteur Steigerbouw | Noordoost Nederland
Regio: Hoogeveen
Dienstverband: Flex, Fulltime
Hulpmonteur Steigerbouw | Hoogeveen | Fulltime
Regio: Hoogeveen
Dienstverband: Flex, Fulltime
Hulpmonteur steigerbouw | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Steigerbouwer
Regio: Emmen
Dienstverband: Flex, Fulltime
Steigerbouwer
Regio: Delfzijl
Dienstverband: Flex, Fulltime
Uitvoerder in de Steigerbouw | Noordoost Nederland
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Steigerbouwer | Fulltime
Dienstverband: Fulltime
Steigerbouwers | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Fulltime

Werken in de Steigerbouw is een uitdaging

De klanten van TDC Industrie, afdeling Steigerbouw, zijn multinationals die werkzaam zijn in de afvalverwerking, petrochemie, gas- en foodindustrie. Deze sector wordt gekenmerkt door haar hoge veiligheidsrisico’s, zero tolerance beleid, continu processen en hoogwaardige producten. De medewerkers van TDC gaan de uitdaging aan om te voldoen aan de gestelde eisen rondom veiligheid op de werklocatie van de opdrachtgever en zij voldoen aan alle (noodzakelijke) opleidingseisen. Daarnaast zijn ze in het bezit van gekeurde Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM); waaronder werkschoenen, antistatische- en brandvertragende overalls, harnas en lijnen, handschoenen, veiligheidshelm, veiligheidsbril en gekwalificeerd steigerbouw gereedschap.

 

TDC Industrie heeft continu de volgende vacatures open staan:

  • Hulpmonteur steigerbouw, monteur steigerbouw, 1e monteur steigerbouw, voorman steigerbouw
  • Hulpmonteur isolatie, monteur isolatie/plaatwerker, allround isolatiemonteur
  • Aankomend constructieschilder, ervaren constructieschilder
  • BBL leer- en werkplekken in de steigerbouw, isolatie en schilderbranche.

 

De basis in de steigerbouw

De basis eisen van deze vacatures zijn: het hebben van een geldig certificaat VCA Basis, geen last hebben van hoogtevrees, fysiek fit zijn, je blijven ontwikkelen door ervaring en cursussen, gemotiveerd zijn en blijven, iedere dag de uitdaging willen aangaan zonder de veiligheid gedurende de werkzaamheden uit het oog te verliezen. Veilig werken dat staat op één! Het hebben van een rijbewijs is makkelijk, omdat je vaak werkt op diverse projecten bij jou in de regio. Ook medewerkers uit het buitenland mogen solliciteren, mits ze zich verstaanbaar kunnen maken op de werklocatie.

TDC Industrie, afdeling Steigerbouw, organiseert cursussen voor monteur steigerbouw en 1e monteur steigerbouw, zodat haar medewerkers gecertificeerd blijven en ingeschreven worden in zowel het DNV register als centraal diploma register. Ook geldt dit voor de certificaten VCA Basis en VCA VOL. Verder organiseert de afdeling Steigerbouw hijscursussen, heftruck- en hoogwerker opleidingen, instructies hoe om te gaan met gevaarlijke stoffen en mangatwacht trainingen. Het behalen van zoveel mogelijke certificaten en het opdoen van ervaring tijdens je werkzaamheden kan resulteren in de functie als voorman van een groep steigermonteurs of isolatiemonteurs. Het is ook mogelijk dat je steigerbouw inspecteur wordt. Dit houdt in dat jij inspecteert of een steiger correct wordt gebouwd en voldoet aan de richtlijn steigers.

TDC Industrie valt onder de NBBU CAO; je wordt betaald conform inlenersbeloning. Dit houdt in dat jij hetzelfde salaris ontvangt als de medewerkers bij de opdrachtgever waar jij te werk wordt gesteld. Het salaris is mede afhankelijk van de functie, afgeronde opleidingen en opgedane werkervaring.

Interesse in een functie? Solliciteer nu en kom ons team versterken.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!