TDC Industrie: talent herkennen, professionals matchen.

Ben je op zoek naar echte vakspecialisten in de industrie? Dan is TDC Industrie dé afdeling van de TDC Groep die je verder gaat helpen. TDC Industrie is ruim 14 jaar actief in de industrie branche en is sinds 2011 partner en preferred supplier voor multinationals als Brand Energy en Altrad Hertel. Waarom we zo succesvol zijn? We kennen onze opdrachtgevers door en door, werken alleen met échte vakmannen en weten matches te maken die gewoon helemaal kloppen.

"TDC Industrie maakt matches voor alle ‘lagen’ in de industriebranche. Niet alleen de uitvoerende functies, maar ook professionals voor leidinggevende functies die teams aansturen en projecten helemaal van A tot Z kunnen leiden."

Een traject bij TDC Industrie

TDC Industrie beschikt over een grote poule van professionele steigerbouwers, isoleerders, plaatwerkers, constructieschilders en conserveerders. Onze kandidaten komen uit binnen- en buitenland en worden door ons uitgebreid gescreend. We voeren meerdere gesprekken en doen referentie- en achtergrond checks. We kijken daarbij naar hard skills zoals certificeringen, opleidingen en inzetbaarheid. Maar ook naar soft skills: passen ze bijvoorbeeld wel bij de bedrijfscultuur en bij het team waar ze aan slag gaan? Een belangrijke reden waarom we ook contact hebben met voormalige collega’s en opdrachtgevers van de kandidaat.

Een match maken is bij ons dus niet even snel een ‘deal sluiten’, maar een zorgvuldig traject waarbij we onze kandidaten goed leren kennen. We zijn daarbij altijd transparant, duidelijk én afspraak is bij ons afspraak. Als we denken dat een match uiteindelijk niet de juiste is, durven we dat ook te zeggen.

Partnership

Brand Energy

“Sind 2010 zijn we partner met de TDC Groep. In de afgelopen jaren ontwikkelden we met elkaar een team gemotiveerde en goed opgeleide professionals. Hoewel het team onderdeel is van de ‘flexlabour poule’ van Brand Energy, voelt het echt als een groep collega’s. TDC regelt o.a. de screening, opleidingen, vervoer, huisvesting en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Daarbij hanteren ze korte lijntjes en komen regelmatig op locatie om de voortgang en het functioneren van hun mensen te bespreken. Het doet me goed ook  een bureau mee te maken dat zo betrokken is bij de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Een aanwinst voor de markt.”

review

John Kolmer

Hoofd Bedrijfsbureau bij Brand Energy & Infrastructure Services

Geen financiële risico’s

TDC Groep is PayOK gecertificeerd; opdrachtgevers lopen geen financiële risico’s

Safety First

TDC Groep zorgt voor premium PBM’s en alle benodigde veiligheidscertificaten (zelfs H2S cursussen voor NAN locaties)

Ontwikkeling en opleiding

Opleidingen en bijscholing wordt verzorgd en betaald door de TDC Groep

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de BIM? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ook nadat iemand via ons aan de slag gaat, blijven we intensief betrokken. We zorgen bijvoorbeeld dat we minimaal eens in de twee weken op locatie ons gezicht laten zien. Waarbij we zowel met opdrachtgever, uitvoerder als werknemer checken hoe de zaken ervoor staan. Daarbij houden we niet alleen werkgerelateerd een vinger aan de pols, maar kijken we ook hoe het privé met onze mensen gaat. Zijn er in privésfeer zaken waardoor iemand zijn werk niet goed kan doen? Dan ondersteunen we daar ook bij. Dat zorgt voor stabiliteit voor zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Happy employees lead to happy customers.

Je ziet ons regelmatig op de bouwlocatie

De professionals van TDC Industrie; gemotiveerd en goed opgeleid

Professionals die via ons aan het werk gaan krijgen volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen in hun vak. Na een half jaar bieden we een opleiding tot monteur, eerste monteur of uitvoerder aan. We willen daarvoor wel eerst onze mensen goed leren kennen en kijken daarom het eerste half de ontwikkeling die hij of zij maakt. Is het bijvoorbeeld beter dat er eerst tussenstap wordt gemaakt tot hulpmonteur? Dan zijn we daar ook duidelijk in. Voor de kosten van de opleiding hanteren wij een studieovereenkomst. Daarbij worden de kosten van de opleiding na een jaar omgezet tot een gift. De kosten zijn voor eigen rekening als zij binnen het jaar van baan veranderen. We merken dat deze regeling zorgt voor gemotiveerde, betrokken werknemers die graag aan de slag gaan!

Professionals checklist

Veiligheid heeft altijd prioriteit bij TDC Industrie

We investeren veel in de veiligheid van onze mensen en werken dan ook alleen met echte professionals die de veiligheid van zichzelf en collega’s serieus nemen. Daarbij zorgen we dat certificeringen up to date zijn en bieden op het gebied van veiligheid op frequente basis bijscholing. We leveren de beste kwaliteit PBM’s; harnas en lijnen (gebruik van harnas en lijnen is een absolute eis), antistatische/ brandvertragende overall, werkschoenen, gehoorbescherming, veiligheidsbril en helm. In het geval van onze isoleerders zorgen we ervoor dat ook zij aan het werk kunnen met ook alleen met de beste kwaliteit handgereedschap en boormachines (Milwaukee). Of te wel, álles om ervoor te zorgen dat onze professionals hun werk goed kunnen doen.

Highlights TDC Industrie

Duurzame samenwerking met onze businesspartners

Waarom onze opdrachtgevers graag met ons samenwerken? We zorgen dat we onze opdrachtgevers goed kennen, houden korte lijntjes, schakelen snel en weten precies waar ze naar op zoek zijn. Daarbij kennen we de bedrijfscultuur, de cultuur op de werklocatie en weten precies wie daar wel of niet bij past. Want mensen carpoolen dagelijks en werken samen, dus een goede match is daarom belangrijk.

Werken via TDC Industrie: er is altijd een vorm die bij je past

Voor onze opdrachtgevers hebben we altijd wel een vorm die passend is voor ‘dit moment’. 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!