Flexibiliteit

Flexwerkers nodig? Wij hebben ze!

Naast je vaste personeel is het wel zo lekker om flexwerkers te hebben. Tijdelijke medewerkers die bijvoorbeeld komen helpen tijdens de extreem drukke dagen, of als vervanging van een zieke medewerker. Nou stop maar met zoeken, wij helpen je verder! En bevalt die TDC topper je zó goed dat je ‘m niet meer kwijt wilt? Dan kunnen we daar altijd over praten 😉

Personeel nodig?

Heb je op lange of korte termijn personeel nodig? Stop maar met zoeken! Wij van TDC Groep hebben een groot netwerk aan specialisten. Zo haal je je topper binnen no-time in huis. Plaats je vacature en wij ontzorgen je!

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. TDC Groep fixt deze medewerker voor jou. Wij zijn dan ook de werkgever van deze medewerker. Wettelijk gezien heeft de uitzendkracht dan ook geen enkele binding met jou als opdrachtgever. Dat betekent ook dat je een opdracht met onmiddellijke ingang kunt beëindigen, bijvoorbeeld als jouw productiepiek voorbij is. De flexwerker kunnen wij dan weer inzetten bij een volgende opdrachtgever. Top toch?

Voordelen van flexwerkers via TDC Groep

  • Geen zorgen om personele bezetting, administratie en begeleiding. Dit alles nemen wij uit handen!
  • Minder werkgeversrisico’s: een opdracht kan met onmiddellijke ingang stopgezet worden óf als een flexwerker supergoed bevalt kun je hem alsnog zelf in dienst nemen.
  • Met een grote database hebben wij zó de geschikte tijdelijke medewerker voor je gevonden!

Zo vinden wij jouw flexwerker

  1. Natuurlijk willen we eerst jouw bedrijf beter leren kennen én vragen we je de hemd van het lijf over de vacature. Zo maken we de beste match.
  2. Scherp voor ogen wie we voor je zoeken. Oké let’s go! We plaatsen je vacature op onze vacature pagina én nemen een duik in onze database. 
  3. We selecteren de beste kandidaten en stellen die aan je voor. Is er na één van de gesprekken een match? Dan kan het heel snel gaan!
  4. We maken al het papierwerk in orde zodat jouw nieuwe flexwerker morgen nog kan starten. Ook begeleiden we jouw tijdelijke medewerker, zodat ze goed beslagen ten ijs komen op hun eerste werkdag.
  5. Tussentijds screenen we bij jou én de flexwerker hoe het gaat.
  6. Opdracht ten einde? Dan horen we graag hoe de flexwerker bevallen is. Was de match zó goed dat je hem of haar niet meer kwijt wilt? Geen probleem! Daar valt altijd over te praten.

Hop! Aan de slag!

Waar wacht je nog op? Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakkie!