Flexibiliteit

Samen zorgen we voor uw flexibiliteit!

Naast uw vaste personeel is het vaak handig om over een flexibele schil te kunnen beschikken. Op deze manier kunt u uw piekmomenten beter aan en hoeft u zich niet ongerust te maken over een gebrek aan capaciteit. Wij helpen u graag bij het juist inrichten van deze flexibele schil. TDC Groep is uw partner in de strijd tegen een gebrek aan flexibiliteit.

Zoekt u vakmensen?

Heeft u vakmensen nodig voor korte of lange termijn? Wij helpen u graag zoeken. Laat ons weten voor welke positie u nieuw personeel zoekt. Wij kijken vervolgens binnen ons grote netwerk of wij de juiste specialist voor u hebben. Ook kunt u, indien gewenst, uw vacature op onze website plaatsen. Klik hiervoor op de gele knop!

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. TDC Groep is, als personele dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van personeel met flexibele arbeidscontracten. Wij werven en selecteren de juiste persoon voor u. Wij zorgen dat alles contractueel geregeld is en zullen de flexwerker door middel van een uitzendcontract bij u tewerkstellen. Alle contractuele verplichtingen met de ingeleende kracht liggen dus bij ons. Hierdoor waarborgen wij uw flexibiliteit en kunt u uw kosten beheersen.

 

Voordelen van flexwerkers via TDC Groep

  • Geen zorgen om personele bezetting tijdens mogelijke piekmomenten.
  • Minder werkgeversrisico’s, deze lopen wij voor u.
  • Dankzij onze kennis en ervaring is de geschikte medewerker vaak snel geregeld.

 

Zo gaan wij te werk

  1. Om de juiste match te kunnen maken willen we eerst graag kennis maken met uw bedrijf. Niet alleen de functie, maar ook sfeer en bedrijfscultuur zijn namelijk factoren die een belangrijke rol spelen bij een goede match.
  2. Zodra we een duidelijk beeld hebben bij uw bedrijf en bij de te vervullen positie zullen we een vacature plaatsen op onze website. Uiteraard gaan we ook direct op zoek in onze database. 
  3. We maken een selectie met geschikte kandidaten en leggen deze aan u voor. Als er een match is gaan we door met de volgende stappen.
  4. We zorgen voor afronding van het papierwerk en stellen de contracten op, zodat de nieuwe medewerker op het afgesproken moment kan beginnen met werken. Waar nodig zorgen we voor begeleiding.
  5. We blijven in contact om er voor te zorgen dat alles naar tevredenheid blijft verlopen, voor zowel u als voor de medewerker.
  6. Mocht de opdracht ten einde zijn dan voeren we graag een afsluitend gesprek om te kijken of alles goed bevallen is. Eventuele overname van een kandidaat kan ook altijd besproken worden.

 

Bent u al geïnteresseerd?

Dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor!