TDC Zorg: Uw partner in kwalitatieve zorgprofessionals

Welkom bij TDC Zorg, dé afdeling binnen de TDC Groep die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige zorgprofessionals. Wij begrijpen de cruciale rol die de zorgsector speelt in onze samenleving en zijn toegewijd aan het bieden van passende oplossingen voor uw personeelsbehoeften.

"Ons doel is niet alleen om zorgprofessionals te leveren, maar om duurzame relaties te creëren die de kwaliteit van zorg verbeteren."

Toegewijd aan kwaliteit

Bij TDC Zorg staat kwaliteit voorop. Ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals stelt ons in staat om snel en accuraat in te spelen op uw specifieke behoeften. Wij kennen niet alleen de vaardigheden van onze zorgprofessionals, maar begrijpen ook het belang van persoonlijke aandacht en toewijding in de zorgverlening.

Een match maken in de zorg is meer dan alleen het invullen van een vacature; het is het verbinden van de juiste professional met de unieke behoeften van uw zorginstelling. Bij TDC Zorg nemen we de tijd om onze kandidaten grondig te leren kennen. We voeren diepgaande gesprekken, voeren referentie- en achtergrondchecks uit en houden contact met voormalige collega’s en werkgevers. We geloven in transparantie en duidelijkheid gedurende het hele traject.

Zorgvuldig matchen

Ondersteuning van begin tot einde

Onze betrokkenheid stopt niet bij het maken van een match. We blijven actief betrokken, waarbij we regelmatig contact hebben met zowel de zorgprofessional als de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. We begrijpen dat de zorgsector dynamisch is, en we zijn flexibel om aan veranderende behoeften te voldoen.

TDC Zorg werkt samen met zorginstellingen om personeelsuitdagingen aan te pakken en te zorgen voor een continue en hoogwaardige zorgverlening. Wij hebben partnerships met de volgende opdrachtgevers:

  • Stichting DNO Doen;
  • Stichting Jobcoaching Nederland;
  • Revalidatiecentrum Roessingh.

 

Ons partnerschap gaat verder dan alleen het leveren van personeel; we streven ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorggemeenschap.

Partnerschap in de zorg

Voordelen van samenwerken met TDC Zorg:

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

TDC Zorg

Missie

Onze missie is het leveren van hoogwaardige en empathische zorgprofessionals aan zorginstellingen, waardoor we een positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg in de samenleving. Wij streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zowel zorgprofessionals als zorginstellingen, waarbij we een brug slaan tussen talent en behoefte. Ons doel is om de juiste zorgverleners op de juiste plek te plaatsen, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn, om zo de continuïteit en effectiviteit van de zorg te waarborgen.

Visie

Onze visie is gebaseerd op het streven naar een zorgsector die gedreven wordt door mensgerichtheid, innovatie en samenwerking. Wij streven ernaar om de meest vertrouwde partner te zijn voor zowel zorgprofessionals als zorginstellingen, waarbij we een duurzaam en flexibel zorgnetwerk creëren. Door voortdurend te investeren in de ontwikkeling van zorgprofessionals en te anticiperen op de veranderende behoeften van zorginstellingen, willen wij een voorloper zijn in de evolutie van de zorgsector.

Onze visie omvat ook het streven naar een diverse en inclusieve zorggemeenschap, waarin gelijke kansen en respect voor iedereen centraal staan. Door te focussen op technologische innovatie en continue bijscholing van zorgprofessionals willen wij de zorg van de toekomst vormgeven en een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving. Samen met onze partners streven we naar een zorgomgeving waarin patiënten de best mogelijke zorg ontvangen en zorgprofessionals met passie en voldoening hun werk kunnen doen.

verzorgende ig vacatures

Geen financiële risico’s

TDC Groep is PayOK gecertificeerd; opdrachtgevers lopen geen financiële risico’s

Ontwikkeling en opleiding

Opleidingen en bijscholing worden verzorgd en betaald door de TDC Groep

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen de zorg? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontdek wat TDC Zorg voor u kan betekenen

Neem contact met ons op en ontdek hoe TDC Zorg u kan ondersteunen bij het invullen van uw personeelsbehoeften en het verbeteren van de kwaliteit van zorg binnen uw instelling.