Vind vacatures in de Regio: Groningen

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Medewerker Projectadministratie | 32 uur
Dienstverband: Fulltime
Scaffolder(s)
Dienstverband: Flex, Fulltime
Isolatiemonteur | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Fulltime
Hulpmonteur steigerbouw | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Uitvoerder in de Steigerbouw | Noordoost Nederland
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Steigerbouwer | Fulltime
Dienstverband: Fulltime
Steigerbouwers | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Fulltime
Constructieschilder | Fulltime
Dienstverband: Fulltime
Eerste Monteur Steigerbouw | 1ste Steigermonteur
Dienstverband: Flex, Fulltime
Projectadministrateur | Fulltime
Regio: Groningen
Dienstverband: Fulltime

Werken in Groningen

Met 202.900 is Groningen de hoofdstad van de provincie Groningen. Groningen staat bekend om de mooie en unieke monumenten zoals de martinitoren. Daarnaast heeft Groningen een gezellige binnenstad waar het horecaleven aan het bloeien is.

Het bedrijfsleven in Groningen is enorm divers, zo is er veel werkgelegenheid in de horeca maar ook de techniek en bouw. Dit heeft als effect dat er ook veel mogelijkheden zijn in Groningen om je carrière te boosten als je hier op zoek naar bent. Denk aan vacatures als structural engineer, project administrateur, constructieschilder of werkvoorbereider in de bouw.

Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Middels de TDC groep is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. In een oogopslag kun je zien welke mogelijkheden er voor jou open liggen.

Fulltime vacatures in Groningen

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie en/of horeca kan bij ons terecht. Wij hebben talloze openstaande vacatures in Groningen. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Groningen

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Groningen. Door deze parttime vacatures in Groningen is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!