Vind Tegelzetter vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Tegelzetter | Enschede
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten

Hét overzicht van alle vacatures voor tegelzetter 

Jij bent al een lange tijd op zoek naar een leuke vacature voor tegelzetter? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Onze site voorziet je namelijk van een volledig overzicht met alle mogelijke soorten vacatures voor tegelzetter van dit moment. Door ons volledige overzicht zal ook jij binnen no-time uit kunnen komen bij de functie die perfect aansluit bij wat je al die tijd al zocht. Benieuwd wat je kunt verwachten van een baan als tegelzetter? Dan is het handig om snel verder te lezen, we laten het je hieronder namelijk allemaal zien! 

Functie van de baan – werken als tegelzetter

Zoals je waarschijnlijk al wel weet zal je als tegelzetter met name werken voor klanten die graag wandtegels of vloertegels willen laten leggen in woonkamer, hal, bijkeuken, keuken of badkamer. Dit wordt gedaan door de tegels in de mortel te drukken of door ze vast te lijmen met speciale tegellijm. Het is een baan waarbij je oog voor detail moet hebben en waarbij je dient te beschikken over een goed ruimtelijk inzicht. Los van het feit dat je als tegelzetter de tegels plaatst zijn er een aantal bijkomende taken die bij deze baan komen kijken. Deze hebben we even voor je op een rijtje gezet: 

  • Het uitmeten van het totaal aantal tegels voor in huis 
  • Het adviseren van klanten over de tegels 
  • Het opstellen van een plan van aanpak voor het plaatsen 
  • Het controleren van het uiteindelijke resultaat 

 

Ga je aan de slag als tegelzetter dan ontvang je een salaris van ongeveer 2550 tot 3125 eurbruto per maand, afhankelijk van de ervaring en van de soort klus die er verricht moet worden. Voor een volledig overzicht van alle vacatures voor tegelzetter raden wij je aan om snel een kijkje te nemen op deze pagina. Zo weet je precies welke vacatures er op dit moment allemaal te vinden zijn. Heb je bepaalde vragen rondom de vacatures van onze site? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, ons team is namelijk altijd in staat om je verder te helpen met eventuele vragen! 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!