Werken als nachtreceptionist in de mooiste hotels

Nachtmensen zijn mensen die het liefst overdag slapen, want het leven begint immers rond een uur of zes… ‘s nachts, dan begint het! 

Nachtreceptionist 

Je leest het in een vacature; ‘’gezocht nachtreceptionist!’’. Maar niet zo maar één! Jij bent diegene die het nachtleven bruisend houdt. Met een glimlach omdat iemand met een klein borreltje te veel op probeert zijn kamer in te komen. Maar zou hij/zij eigenlijk door hebben dat de deur waar hij voorstaat naar onze toiletten gaat? We helpen hem wel even; dagelijkse kost. 

In dit hotel staan we met zijn tweeën, makkelijk, eentje blijft bij de receptie, terwijl de ander meneer/mevrouw helpt om de hotelkamer te bereiken. Maar bij andere hotels sta je soms ook alleen. Dat maakt het veelal nog iets spannender. De ene nacht is er niets te doen, de andere nacht weet je niet hoe je het werk af moet krijgen. Al met al heerlijk. Bruisend zoals eerder benoemd, spannend voor een enkele keer, maar vooral leuk. Misschien ben jij diegene met jarenlange ervaring of juist de dame of heer die nooit echt wist wat je wilde doen. Met mensen omgaan, maar ook de rust om je eigen ding te kunnen doen. Het nachtleven doet wat met je, jij ben wat gezocht wordt, jij bent een nachtreceptionist.  

Mooiste hotels van Amsterdam 

In welke plaats in Nederland je ook werkzaam bent er zijn veel hotels die aan je wensen zullen voldoen. Jij bent de teamspeler, een gezellig type en houdt van sparren met je collega. Dan kom je snel in de hotels terecht met meerdere nachtreceptionisten. Een geweldige plek hiervoor is het Van der Valk Amsterdam Amstel Hotel. Vanaf de eerste stap die je binnen zet weet je het, de luxe, de stijl en de sfeer, dit past bij jou.  

Bij Van der Valk Amsterdam Amstel sta je niet stil, er is altijd iets wat jouw aandacht vraagt. Terwijl er nog mensen in de late check-in binnen komen, is de ander bezig met het bellen van een taxi voor gasten, om zo Amsterdam in de nachtelijke uurtjes te kunnen ontdekken. Zijn er nog plekken die we vanavond niet moeten missen? Met een paar foldertjes en wat eigen inspiratie help je de hotelgasten op weg. 

Amsterdam is een mooi voorbeeld, met een ruime diversiteit aan hotels kunnen we aan ieder zijn wensen voldoen. Want niet iedereen werkt graag samen. Een plek alleen achter de balie is ook te vinden. Midden in de stad kom je op de fiets rustig aan op je nieuwe plek: De Roode Leeuw. Het historisch pand, waar dit vier sterren hotel in gevestigd is, heeft een breed publiek. In elke taal kun je je ontwikkelen want aan nationaliteiten geen gebrek.  

Diversiteit in plaatsen 

Naast Amsterdam staan wij ook op andere plekken in Nederland voor iedereen klaar. Woon je in omgeving Eindhoven, Den Haag, Maastricht of Utrecht geen probleem voor ons. Jouw werkplek is zo uit te zoeken. Met prachtige hotels als het Kurhaus Scheveningen, Novotel Schiedam, Carlton Oasis, Parkzicht Eindhoven of Amrath L’Empereur noemen we enkel een kleine greep uit de geweldige hotels waar jij de nieuwe nachtreceptionist kan zijn.  Wie zijn wij: TDC Horeca. Wat doen we: de juiste plek vinden voor jou.  

Met elkaar en voor elkaar! Zo zijn we altijd.   

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van onze nieuwste blogs!

Op zoek naar Nachtreceptionist vacatures?

Meer interessante artikelen

Alles wat je moet weten over loondoorbetalingen betreft de feestdagen

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over een Quality Engineer QA/QC

Geplaatst op:

Verduurzaming & kunststof kozijnen

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over Revit

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over winterse weersomstandigheden

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over oog- en gelaatsbescherming

Geplaatst op:

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!