TDC Groep heeft een nieuwe huisstijl. Wij zijn er klaar voor!

TDC Groep is meer dan 20 jaar actief als personele dienstverlener en als bouwkundig teken- en adviesbureau op de Nederlandse markt. Door de razendsnelle ontwikkelingen in (digitale) technieken en nieuwe afzetmarkten, waaronder Horeca en Zorg, is het huidige logo niet meer passend.

TDC Groep is op zoek gegaan naar een nieuw logo dat past in deze tijd en flexibel is naar de toekomst.

Het logo moet uitstralen waar ons bedrijf voor staat, moet verbindingen laten zien tussen medewerkers en klanten en flexibel zijn voor de markten waarop zij actief is. 

De nieuwe huisstijl past bij de identiteit van TDC Groep 

Voor het nieuwe logo is speciale aandacht besteed aan de zogenaamde connecting dots, verbindingen tussen punten. Deze staan symbool voor TDC Groep, voor het samenbrengen van medewerkers, opdrachtgevers en relaties.

  • Voor onze medewerkers staan de connecting dots symbool voor diversiteit aan werk in verschillende projecten, met collega’s, bij meerdere opdrachtgevers: In dit proces worden hun kennis en vaardigheden verder ontwikkeld.
  • Voor onze opdrachtgevers staan de connecting dots symbool voor flexibiliteit en continuïteit. Flexibel in arbeid wanneer dit gewenst is en continuïteit in processen.

De connecting dots staan bij TDC Groep symbool voor alle partijen: voor klanten, opdrachtgevers, medewerkers en voor TDC Groep zelf. Samen ontwikkelen en groeien.

Payoff

De volgende fase in het proces van “samen groeien en ontwikkelen” is werken aan tevredenheid en succes. Groei kan zich binnen organisaties niet ontwikkelen zonder tevreden medewerkers en klanten, oftewel: ‘’Happy employees lead to happy customers’’ Hierin komen ook weer de connecting dots tot uiting. Het één kan niet zonder het ander. 

Ontwikkelingen

Het veranderen van een logo binnen een organisatie is een grote opdracht. Het gaat niet alleen om het logo zelf, maar ook om uitingen die te maken hebben met het bedrijfsproces van TDC Groep. 

Je kunt hierbij denken aan interne en externe communicatie uitingen.  

Denk bijvoorbeeld aan; reclame-uitingen aan en in het pand, aanpassen logo’s bedrijfskleding, briefpapier, contracten, websites en nog veel en veel meer. 

Op dit moment zijn er twee websites volledig omgezet naar de nieuwe huisstijl van TDC Groep: 

  • TDC Engineering; bouwkundige tekeningen en advies (projecten), detachering en W&S – www.tdcengineering.nl
  • TDC Horeca, flexibele inzet van horeca professionals voor hotels. – www.tdchoreca.nl

TDC Groep heeft besloten om te kiezen voor de weg van de geleidelijkheid. Dat wil zeggen dat de volledige huisstijl in fasen wordt uitgerold.

Binnen de afdeling Marketing en Automatisering zijn we drukdoende om de volgende fase voor te bereiden voor de afdelingen Bouw & Techniek en Industrie. Daarna volgt de landingspagina van TDC Groep.

TDC Groep wil je graag op hoogte brengen van haar nieuwe ontwikkelingen. Ben je hierin geïnteresseerd, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg onze pagina op LinkedIn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van onze nieuwste blogs!

Op zoek naar Nachtreceptionist vacatures?

Meer interessante artikelen

Alles wat je moet weten over loondoorbetalingen betreft de feestdagen

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over een Quality Engineer QA/QC

Geplaatst op:

Verduurzaming & kunststof kozijnen

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over Revit

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over winterse weersomstandigheden

Geplaatst op:

Alles wat je moet weten over oog- en gelaatsbescherming

Geplaatst op:

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!