Doorzaam en TDC Groep; samen voor duurzame inzetbaarheid

Wij hebben al geruime tijd een samenwerking met Doorzaam en dat is niet voor niets. We hebben namelijk één ding gemeen: we willen de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleren. Doorzaam is een organisatie die gelooft dat iedere uitzendkracht vitaal, vaardig, veilig en met plezier zijn/haar werk kan doen en blijven doen. Iedereen wilt leuk en goed werk doen. Daarbij zijn zekerheid, een volwaardig inkomen en voldoende toekomstperspectief zeer belangrijk. Daarom biedt Doorzaam verschillende opties voor uitzendkrachten om het optimale uit zichzelf te halen.

Wat doet Doorzaam?

Doorzaam weet dat de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten vergroot wordt op het moment dat uitzendkrachten vitaal zijn, met plezier kunnen werken en als ze over de benodigde vaardigheden beschikken om hun werk goed uit te kunnen voeren. Zonder een goede fysieke en psychische gezondheid kan er geen goed werk geleverd worden.

Ben jij een werknemer bij ons of zit je eraan te denken dit te worden? Dan is de kans heel groot dat je ook in aanmerking komt voor één van de opties van Doorzaam om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Doorzaam Alles in één voor uitzendkrachten
Doorzaam alles in één voor uitzendkrachten

Het Persoonlijk Ontwikkel Plan

In het Persoonlijk Ontwikkel Plan worden jouw ontwikkelingsdoelen vastgelegd. Het plan wordt opgesteld door ons samen, zo kunnen jouw ambities en onze organisatiedoelen zo goed mogelijk op elkaar afgestemd kunnen worden. Wat komt er te staan in jouw POP:

  • Wat jij nog wilt leren;
  • Wat wij denken dat jij nog moet kunnen of weten;
  • Naar welke functie je eventueel nog door wilt groeien;
  • Welke carrièremogelijkheden wij jou eventueel kunnen bieden.

Het alles in één programma voor uitzendkrachten

Het alles in één programma is bedoeld voor uitzendkrachten die er alles aan willen doen om zichzelf zo ver mogelijk te ontwikkelen. Het traject begint doorgaans met een gesprek met een coach van Doorzaam, over jouw toekomst. Dit gesprek is vrijblijvend en het hoeft dus niet te betekenen dat er meer gesprekken volgen, hierin heb je veel vrijheid. Je bespreekt in dit gesprek jouw persoonlijke behoeften/doelen en samen met de coach kijk je of eventuele belemmeringen (deels) weggenomen kunnen worden. Er wordt een budget voor jou beschikbaar gesteld om dit te behalen, het kost jou niets, enkel tijd!  Na het gesprek worden eventuele vervolgstappen afgewogen en vervolgens verwerkt in een aanvraag. Zodra deze is goedgekeurd kan jouw avontuur beginnen!

Meer info, bekijk dan het filmpje of de flyer.

Wat moet je zelf doen?

Nadat je doelen zijn bepaald, moet er natuurlijk nog wel het één en ander gebeuren om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het volgen van een training, cursus of opleiding. Jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan blijft een stuk papier als je zelf niets doet. Wij zullen steun en medewerking bieden, bijvoorbeeld in de vorm van studietijd, geld of begeleiding. Maar uiteindelijk valt of staat het bij jouw inzet!

Interesse?

Heb je gelezen over Doorzaam en denk je dat dit misschien wel iets voor jou is? Laat het ons weten en schroom dan niet en stuur ons een mailtje of WhatsApp bericht om de mogelijkheden te bespreken. Dit is geheel verblijvend, je zit nog nergens aan verbonden!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van onze nieuwste blogs!

Bekijk hier onder al onze vacatures!

Meer interessante artikelen

Geplaatst op:
Geplaatst op:
Geplaatst op:

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!