Vind vacatures in de Regio: Sittard

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Nachtreceptionist(e) | 24 - 40 uur
Dienstverband: Fulltime, Parttime
Nachtreceptionist | Sittard | 24-40 uur
Regio: Sittard
Dienstverband: Fulltime, Parttime

Werken in Sittard

Sittard is gelegen in het hart van de provincie Limburg. Hier liggen veel diverse mogelijkheden voor jou om te kunnen werken. De gemeente Sittard staat vooral bekend om haar Bourgondische etenslust. Binnen de stad zijn er een tal aan terrasjes en winkels die bezocht kunnen worden. Sittard heeft een bruisend bedrijfsleven en bied dus ook veel kans om te kunnen werken in deze prachtige stad. Dus ben je op zoek naar een leuke baan in Sittard? Dan hoef je niet verder te zoeken! Neem een kijkje bij onze vacatures. Wij hebben namelijk genoeg openstaande vacatures beschikbaar in de omgeving Veendam waarop je kan solliciteren.

Er kunnen aan openstaande vacatures als nachtreceptionist(e) of schoonmaker/nachtportier gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Sittard ben je bij de TDC Groep aan het juiste adres. Via de TDC Groep is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt eenvoudiger gemaakt dan je misschien dacht. Voor een volledig zicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenstaande overzicht. Hier is in één oogopslag te zien welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Sittard

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in deze Boergondische stad? Dan kan je kijken bij onze vacatures in Sittard. In Sittard hebben we een aantal openstaande vacatures die bekeken kunnen worden. Dit gaat vooral om vacatures in de horeca. Durende het zoekproces staan wij altijd klaar om je te helpen. Je mag altijd contact met ons opnemen! Het is natuurlijk fijn om terecht te komen waar je ook echt op zoek naar bent. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Sittard

Ben je op zoek naar een parttime baan? Dan zou je ook een kijkje kunnen nemen bij de parttime vacatures in Sittard. Door deze parttime vacatures in Sittard is het mogelijk om minder uren per week te werken als je dit graag zou willen. Bij de filteropties zou je kunnen aangeven dat je op zoek bent naar een parttime baan. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen!

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!