Vind vacatures in de Regio: Nijmegen

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Vakantie oproep Nachtreceptionist(e) | 8-40 uur
Dienstverband: Fulltime, Parttime
Nachtreceptionist(e) | 24 - 40 uur
Dienstverband: Fulltime, Parttime
Nachtreceptionist | 24-40 uur | Nijmegen
Regio: Nijmegen
Dienstverband: Fulltime

Werken in Nijmegen

de Nijmegen is bekend om haar centrale ligging en natuurlijk de Nijmeegse vierdaagse. De gemeente Nijmegen heeft naast een rijk bedrijfsleven een hele oude geschiedenis. Het is namelijk de oudste stad in Nederland. Nijmegen is een levendige universiteitsstad met een grote studentenpopulatie. Voor studenten biedt de stad ook veel verschillende mogelijkheden op gebied van werkgelegenheid. Denk aan vacatures als nachtreceptionist of metselaar.

Mocht je willen werken in de horeca, bouw of is technisch meer jouw vakgebied dan ben je op het juiste adres. Werken in Nijmegen is zowel fulltime als parttime mogelijk. Middels de TDC Groep is het vinden van een vacature die past bij wat je zoekt eenvoudiger dan je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen we je door naar het bovenstaande overzicht. Hier is in een oogopslag te zien welke vacatures beschikbaar zijn.

Fulltime vacatures in Nijmegen

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie, horeca en/of zorg kan bij ons terecht. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Nijmegen

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Nijmegen. Door deze parttime vacatures in Nijmegen is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!