Vind vacatures in de Regio: Leiden

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Nachtreceptionist(e) | 24 - 40 uur
Dienstverband: Fulltime, Parttime
Nachtreceptionist | Leiden | 24-40 uur
Regio: Leiden
Dienstverband: Detachering, Flex, Fulltime, Parttime

Werken in Leiden

Leiden heeft een grote, prachtige historische binnenstad met veel grachten, monumentale gebouwen en musea. Veel horecabedrijven komen bijeen in deze ‘sleutelstad’ van Nederland. Zo is werken in Leiden en omgeving vooral mogelijk binnen de horecasector. Er kunnen aan openstaande vacatures als nachtreceptionist(e) en ZZP ervaren nachtreceptionist(e) gedacht worden.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en boost voor je carrière, dan heeft Leiden genoeg kansen en opties! Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Leiden ben je bij ons aan het juiste adres. Middels de TDC groep is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. In een oogopslag kun je zien welke mogelijkheden er voor jou open liggen.

Fulltime vacatures in Leiden

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie en/of horeca kan bij ons terecht. Wij hebben een aantal openstaande vacatures in Leiden. De openstaande vacatures zijn voornamelijk binnen de horecasector. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Leiden

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Leiden. Door deze parttime vacatures in Leiden is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!