Vind vacatures in de Regio: Hengelo

Op zoek naar leuke (technische) vacatures in Hengelo, Overijssel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina kan je namelijk talloze vacatures voor collega’s die klaar staan om zichzelf uit te dagen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met onze site hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet. Als je dit goed doorneemt weet je precies waarom wij dé keuze zijn voor technische banen in Hengelo.

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Eerste Automonteur | Hengelo | 32-40 uur
Regio: Hengelo
Werkvoorbereider Woningbouw | Twente
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Meewerkend Voorman Bouw | Enschede | 36-40 uur
Dienstverband: Fulltime
Scaffolder(s)
Dienstverband: Flex, Fulltime
CNC Frezer
Regio: Hengelo
Automonteur
Dienstverband: Fulltime
Servicemonteur warmtenetten | Hengelo | Fulltime
Regio: Hengelo
Dienstverband: Fulltime
Constructieschilder | Fulltime | Hengelo
Regio: Hengelo
Dienstverband: Fulltime
Steigerbouwer | Fulltime
Dienstverband: Fulltime
Voorman Constructieschilder | fulltime
Regio: Hengelo
Dienstverband: Fulltime, Parttime

Werken in Hengelo

Hengelo ligt centraal in Twente en is van oudsher een industriestad dat in het verleden veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie. Vandaar heeft Hengelo de bijnaam 'metaalstad' gekregen. Daarnaast zijn er van oudsher grote elektrotechnische en chemische bedrijven gevestigd.

Circa 5.000 Hengelose bedrijven zorgen voor ruim 46.000 arbeidsplaatsen. Door de centrale ligging is Hengelo Overijssel een uitstekende vestigingslocatie voor zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal opererende bedrijven. Hengelo Overijssel huisvest grote internationaal opererende bedrijven, Maar ook het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Hengelo doet het bijzonder goed. Door hun continue aandacht voor innovatie, kwaliteit en veiligheid én hun betrokkenheid bij elkaar en de omgeving zorgen ze voor duurzame verbindingen en sterke samenwerkingsverbanden. Deze bedrijven plaatsen regelmatig vacatures op zoek naar het juiste talent.

Hengelo heeft verschillende industrieterreinen waarvan De Westermaat Campus, De Veldkamp en de Kanaalzone de meest aanspreken.

De Westermaat Campus ligt aan de noordwestzijde van Hengelo Overijssel. Het bedrijventerrein is de poort van Twente, ligt strategisch aan de A1 en heeft een doorgaande route van en naar Centraal Europa, Oost-Europa en Scandinavië. Daarnaast staat duurzaamheid centraal.

De Veldkamp ligt centraal in Twente, op de grens van Hengelo Overijssel en Borne. Het bedrijventerrein staat open voor een grote diversiteit aan bedrijven. Van kleine tot middelgrote en grote bedrijven op het gebied van transport, distributie, industrie, bouw en groothandel.

De Kanaalzone, onderdeel van bedrijvenpark Twentekanaal, ligt direct aan het Twentekanaal en is daarmee uitermate geschikt voor watergebonden bedrijvigheid. Het kanaal heeft een openbare los- en laadkade heeft de grootste inlandhaven van Nederland. Een unieke plek, omdat het ook via de weg (A35) optimaal bereikbaar is.

Fulltime vacatures in Hengelo Overijssel

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie, horeca en/of zorg kan bij ons terecht. Wij hebben talloze vacatures in Hengelo.Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Hengelo Overijssel

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Hengelo Overijssel. Door deze parttime vacatures in Hengelo Overijssel is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!