TDC Groep

Vind vacatures in de Regio: Grou

Sector
Niveau
Dienstverband
Timmerman
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten

Werken in Grou

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Grou? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben namelijk genoeg openstaande vacatures beschikbaar in deze omgeving waarop gesolliciteerd kan worden. Grou is een klein maar gezellige stad in de gemeente Leeuwarden is een sfeervol dorpje met ongeveer 6 duizend inwoners. Het dorp zelf staat bekend om de watersport en monumentale gebouwen. Verder is het mogelijk om te winkelen in een ouderwets en knus centrum en te genieten van de terrassen aan de waterkant.

Werken in Grou voornamelijk mogelijk binnen de bouw en techniek. Er kunnen aan openstaande vacatures als Allround Timmerman gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in  ben je bij de TDC Groep op het goede adres. Via ons is het makkelijk gemaakt om vacatures te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. Hier kan in één oogopslag gezien worden welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Grou

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Grou? Dan kan je kijken bij onze vacatures in de omgeving van Harde. Dit gaat dan vooral om de bouw en horeca. In Grou hebben we talloze openstaande vacatures die bekeken kunnen worden. Deze vacatures vinden voornamelijk plaats in de omgeving van Friesland. Durende het proces van zoeken staan wij altijd klaar om je te ondersteunen. We helpen je graag om een plek te vinden waar je ook echt op zoek naar bent. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Grou

Of ben je op zoek naar een parttime baan? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Grou. Door deze parttime vacatures in Grou is het mogelijk om minder uren per week te werken, waardoor je meer tijd overhoud. Ben je op zoek naar een parttime baan, dan kan je dit aangeven bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Neem gerust even contact met ons op!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!