Vind vacatures in de Regio: Eindhoven

Sector
Niveau
Dienstverband
Facilitair Hotel Medewerker | Eindhoven | 24 uur
Regio: Eindhoven
Dienstverband: Parttime, ZZP opdrachten
Quality Supply Engineer | Eindhoven | 36-40 uur
Regio: Eindhoven
Dienstverband: Fulltime
Nachtreceptionist(e) | 24 - 40 uur
ZZP ervaren nachtreceptionist
Dienstverband: ZZP opdrachten
Nachtreceptionist(e) | Eindhoven | Fulltime / Parttime
Regio: Eindhoven

Werken in Eindhoven

Het karakter van Eindhoven staat vooral bekend om zijn innovatie en creativiteit op gebied van design en technologie. Naast de sector bouw en techniek is ook de horeca groot in Eindhoven. Denk aan de meest luxe 4- en 5 sterrenhotels of restaurants. Eindhoven biedt dan ook veel kansen en werkgelegenheid voor mensen die op zoek zijn om hun carrière te boosten. Er kunnen aan openstaande vacatures als nachtreceptionist(e), Front Office medewerker, Quality Supply Engineer, Project manager of senior mechanical engineer gedacht worden.

Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres. Middels de TDC groep is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. In een oogopslag kun je zien welke mogelijkheden er voor jou open liggen.

Fulltime vacatures in Eindhoven

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie en/of horeca kan bij ons terecht. Wij hebben talloze openstaande vacatures in Eindhoven. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Eindhoven

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Eindhoven. Door deze parttime vacatures in Eindhoven is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wij zijn altijd klaar om je verder te helpen. Je kan altijd contact met ons op nemen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!