Vind vacatures in de Regio: Deventer

Sector
Niveau
Dienstverband
Elektromonteur | Deventer
Regio: Deventer
Dienstverband: Fulltime
Chauffeur C | Deventer | fulltime
Regio: Deventer
Dienstverband: Fulltime
Werkvoorbereider | Calculator
Calculator | Deventer | 32-40 uur
Regio: Deventer
Dienstverband: Fulltime
Eerste Monteur Steigerbouw | 1ste Steigermonteur
Dienstverband: Flex, Fulltime

Werken in Deventer

Deventer telt 101.440 inwoners en is daarmee de jongste gemeente met een inwoneraantal boven 100.000. Deventer ligt aan de IJssel en heeft zijn eigen haven. Sinds de middeleeuwen maakte Deventer al deel uit van het Hanzeverbond. Nu heeft het nog steeds een sfeervolle historische binnenstad, maar staat het ook bekend om de vele bijzondere evenementen die er plaatsvinden. Vooral de sector bouw en techniek zijn populair in Deventer. Denk aan vacatures als allround timmerman, elektromonteur, mechanisch monteur of metselaars.

Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Deventer ben je bij ons aan het juiste adres. Middels de TDC groep is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. In een oogopslag kun je zien welke mogelijkheden er voor jou open liggen.

Fulltime vacatures in Deventer

Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging of werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie en/of horeca kan bij ons terecht. Wij hebben talloze openstaande vacatures in Deventer. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Deventer

Heb je het nu al druk genoeg in het dagelijks leven? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Deventer. Door deze parttime vacatures in Deventer is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!