Vind vacatures in de Regio: Delfzijl

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Trainee Werkvoorbereiding Isolatie | Delfzijl | 40 uur
Regio: Delfzijl
Dienstverband: Fulltime
Ervaren Industrieel Isoleerder | Plaatwerker
Regio: Delfzijl
Uitvoerder Isolatie
Regio: Delfzijl
Steigerbouwer
Regio: Delfzijl
Dienstverband: Flex, Fulltime
Uitvoerder in de Steigerbouw | Noordoost Nederland
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Constructieschilder | Fulltime
Dienstverband: Fulltime
Hulpmonteur Steigerbouw | Delfzijl
Regio: Delfzijl
Dienstverband: Flex, Fulltime

Werken in Delfzijl

De Eemshaven in Delzijl heeft het potentieel om tot de meest duurzame haven – en industriegebieden van Europa te worden. Met een vooruitstrevend plan zullen ze dit doel rond 2030 bereiken. Dit zal veel grote bedrijven aantrekken om zich te vestigen binnen deze circulaire haven. Delfzijl heeft verder een historische binnenstad met afwisselende en onverwachte winkeltjes en horeca. De stad met een van de duurzaamste havens in de toekomst heeft meer dan genoeg openstaande vacatures beschikbaar waar jij op kan solliciteren.

Zo is werken in Delfzijl voornamelijk mogelijk binnen de bouw, techniek en industrie. Er kunnen aan openstaande vacatures als constructieschilder, steigerbouwer, uitvoerder isolatie, ervaren industrieel en industrieel isoleerder gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Delfzijl ben je bij de TDC Groep aan het juiste adres. Via ons, is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. Hier kun je in een oogopslag kun je zien welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Delfzijl

Iedereen die werkzoekende is en interesse heeft in de bouw, techniek, industrie en/of horeca kan bij ons terecht om te kijken naar openstaande vacatures. Wij hebben talloze openstaande vacatures in Delfzijl. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je uitkomt bij de baan die echt aansluit bij wat je zoekt. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Delfzijl

Wil je graag parttime aan het werk gaan? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Delfzijl. Door deze parttime vacatures in Delfzijl is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Wees dan niet bang om even

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!