Vind vacatures in de Regio: Almelo

Op zoek naar leuke vacatures in Almelo? Dan ben je op de juiste pagina beland. Op deze pagina kun je namelijk talloze vacatures vinden voor mensen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Als je nog even kort de tijd neemt om verder te lezen zullen we nog het een en ander toelichten over zowel Almelo als onze site.

Sector
Sector
Niveau
Niveau
Dienstverband
Dienstverband
Werkvoorbereider Woningbouw | Twente
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Automonteur
Dienstverband: Fulltime
Chauffeur CE | Almelo | fulltime
Regio: Almelo
Dienstverband: Fulltime
Werken in de metaalsector?!
Eerste Monteur Steigerbouw | 1ste Steigermonteur
Dienstverband: Flex, Fulltime

Werken in Almelo

Herman Finkers sprak de wijze woorden: „Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Almelo is altijd wat te doen.” Zoals bij zoveel dingen had Herman het hier ook bij het rechte eind. Almelo is namelijk een industriestad bij uitstek. Zo is het van vroeger uit een echte textielstad, het hoofdkantoor van Ten Cate is nog steeds in Almelo gevestigd. Vanuit de Textielperiode heeft Almelo zich ontwikkeld tot een stad met veel industrie, zo zijn er de volgende industrieterreinen;

Bedrijventerrein Twente.
Bedrijventerrein Twente is met 241 hectare het grootste bedrijventerrein van Almelo. Op dit terrein is detailhandel niet mogelijk maar op het aangrenzende bedrijventerrein Wendelgoor wel. Het park is goed bereikbaar via de N36 die rechtstreeks naar de A35 leidt. Er is een haven die direct vanuit de haven van Rotterdam en het Ruhrgebied te bereiken is. Op de haven bevindt zich een openbare laad- en loswal en een eigen rail verbinding.

Twentepoort.
Bedrijventerrein Twentepoort ligt ten zuiden van Almelo langs de snelweg A35. Dit gebied springt in het oog door een hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid. Bedrijvenverzamelgebouw Magna Porta is een echte blikvanger. Op het bedrijventerrein zijn voornamelijk kantoren, dienstverleners en groothandelsbedrijven gevestigd. Het is als onderdeel van de zuidentree, een prioritaire locatie van kantoren. Bedrijventerrein Twentepoort is circa 40 hectare groot.

Bedrijventerrein Turfkade.
Bedrijventerrein Turfkade ligt aan de noordkant van Almelo en loopt door tot nabij het centrum. Het terrein is in totaal circa 134 hectare groot. Er zijn voornamelijk middelgrote industrieën en productiebedrijven gevestigd. Turfkade is goed te bereiken met eigen vervoer. De op- en afritten van de A35 zijn te bereiken via de Schuilenburgsingel en zijn op ongeveer 5 kilometer afstand van het terrein gelegen. Ook met het openbaar vervoer is de Turfkade goed bereikbaar dankzij meerdere bushaltes. Een deel van dit gebied wordt momenteel herontwikkeld. Op het voormalig terrein van Koninklijke Ten Cate langs de Kolthofsingel, komt een kantoor- en bedrijvenzone, waar ook bedrijfsverzamelgebouwen en woon-werklocaties beschikbaar zijn

XL Businesspark.
XL Businesspark is een grootschalig en duurzaam bedrijvenpark aan de A35 en biedt ruimte aan (inter)nationale bedrijven van formaat in de logistiek, transport, distributie en industrie. De multimodale bereikbaarheid via weg, water, spoor en lucht én de ideale ligging nabij de belangrijkste verkeersaders van Europa maakt een optimale logistieke doorstroming van goederen mogelijk.

Dit is slechts een greep uit de industrie in Almelo. Waar veel bedrijven gevestigd zijn, zijn veel medewerkers nodig, dus in Almelo is wat dat betreft altijd iets te doen.

Fulltime vacatures in Almelo

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière of wil je juist een switch maken? Iedereen kan bij ons terecht. Onze accountmanagers en recruiters staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen. Wil jij beginnen of doorgroeien in de techniek, bouw, industrie, horeca of zorg? Wij hebben scheepsladingen aan vacatures in Almelo. Zorg ook dat je de filteropties gebruikt op onze website, dit maakt het zoeken makkelijker en zorgt ervoor dat jij de vacature in Almelo vindt die precies bij je past! Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Almelo

Heb jij het veel te druk in je dagelijks leven en kun of wil je geen 40 uur per week werken? Kijk dan even bij onze parttime vacatures in Almelo. Door het aangaan van een parttime dienstverband zorg je ervoor dat je minder uren per week werkt en meer tijd over houdt voor andere zaken. Ben jij op zoek naar een parttime functie? Geef dit dan aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Schroom je dan niet en neem even contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!