Vind Metselaar vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Metselaar | Enschede
Regio: Enschede
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaars / Oppermannen | Groningen
Regio: Groningen
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaars / Oppermannen | Zwolle
Regio: Zwolle
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaars | Deventer
Regio: Deventer
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaars Groningen
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaars Meppel
Regio: Meppel
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaar Lochem
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaar Nijmegen
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten
Allround renovatie timmerman | metselaar | stukadoor
Dienstverband: Flex, Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaar Apeldoorn
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten

Dé vacature voor metselaar gezocht?

Er is op dit moment veel vraag naar mensen in de bouw. Een van de beroepen die op dit moment erg gewild is onder opdrachtgevers is een baan als metselaar. Mocht je op zoek zijn naar een vacature voor metselaar dan hebben we goed nieuws voor je. Wij van TDC Bouw hebben het namelijk mogelijk gemaakt om alle vacatures eenvoudig in te zien. Hierdoor zal ook jij in staat zijn om als ZZP metselaar of in loondienst aan de slag te gaan. hieronder kun je meer terugvinden over de mogelijkheden die TDC Groep je te bieden heeft.

Een baan als metselaar – wat doe je precies?

Voordat we ingaan op de vacatures voor metselaars is het handig om even stil te staan bij de functie zelf. Wat doe je als metselaar precies? Metselaars leggen bakstenen, voor gezaagde stenen en betonblokken in mortel. Ze bouwen, breiden uit en repareren alle soorten gebouwen en andere structuren zoals funderingen, muren, schoorstenen of decoratief metselwerk. Metselen biedt een echt gevoel van voldoening. Aan het eind van een project zie je het resultaat en kun je zeggen: 'Dat heb ik gebouwd'. Het kan zijn dat je bij mensen thuis aan de slag gaat, echter kan het ook zijn dat je door een groot metsel of bouwbedrijf wordt ingeschakeld voor de metselwerkzaamheden. Dit maakt het een beroep wat altijd iets unieks te bieden heeft.

Het kiezen van een vacature voor metselaar met TDC Bouw

Het vinden van een vacature voor metselaar is dankzij onze site aanzienlijk eenvoudiger dan voorheen. Wij bieden een groot scala aan alle mogelijke soorten vacatures en opdrachten. Middels dit eenvoudige overzicht zal het ook voor jou mogelijk zijn om uit te komen bij  de geschikte opdracht. Iedere metselaar kan bij ons terecht voor klussen, dit geldt dus voor medewerkers in loondienst als de ZZP metselaars. Het is mogelijk om binnen het aanbod aan vacatures te filteren. Door gebruik te maken van de filtermogelijkheden zal het nog eenvoudiger zijn om uit te komen bij de vacature die aansluit bij wat je zoekt.

Wat verdient een metselaar – toekomst perspectief

Laten we eens kijken naar de volgende vraag: wat verdient een metselaar eigenlijk? Het salaris van een metselaar is eigenlijk altijd afhankelijk van je kennis en expertise. Heb je meer ervaring dan verdien je vaak ook meer dan andere metselaar. TDC Bouw hanteert de NBBU CAO, in deze CAO staat TDC Bouw de inlenersbeloning moet volgen van de opdrachtgever dat is veelal de bouw CAO. TDC Bouw hanteert de loonschalen uit de bouw met de daarbij behorende bruto uurlonen, tevens ontvangen de medewerkers in de bouw de roostervrije dagen conform de bouw CAO. Ten aanzien van het pensioen ontvangt de medewerker het BPF bouw pensioen.  Met de ZZP metselaar maakt TDC Bouw tarief afspraken. Een ZZP-er moet ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, in de bezit zijn van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, in bezit zijn van een BTW nummer.

Ben je op zoek naar een vacature of project voor metselaar dan raden wij je zeker aan om hier op de site te blijven hangen. Door te kiezen voor TDC Groep is het mogelijk om binnen no time uit te komen bij een leuke klus als metselaar. Of je nu in loondienst wilt gaan werken of dat je als ZZP metselaar graag nieuwe opdrachten wilt binnenhalen, ons overzicht van vacatures maakt het vinden van de juiste klus net even wat eenvoudiger dan voorheen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!