Vind Meewerkend Voorman vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Meewerkend Voorman Bouw | Enschede | 36-40 uur | TDCB0001
Dienstverband: Fulltime
Meewerkend voorman/timmerman bouw | Haaksbergen
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten

Wat doet een meewerkend voorman 

Wil je aan de slag als meewerkend voorman of voorvrouw? Dan wil je vast en zeker weten wat je functie inhoudt. Een meewerkend voorman is te vergelijken met een teamleider, jouw taak is het aansturen van je teamleden. Maar de titel zegt het al; je geeft niet alleen leiding, maar je werkt óók mee met je team. Je exacte werkzaamheden hangen af van de sector waarin je werkt. Maar een aantal ‘standaard’ onderdelen vallen sowieso onder jouw verantwoordelijkheid. Denk aan de planning, uitvoering en veiligheid. Zoals we als zeiden kun je als meewerkend voorman in verschillende sectoren aan de slag, namelijk de bouw, de techniek, de logistiek en zelfs de productie.
 

Welke competenties heb je nodig als meewerkend voorman 

Als voorman weet je hoe je je team kunt aansturen, maar zeker zo belangrijk; motiveren. Zoals we eerder al aangaven zijn er genoeg plekken waar je aan de slag kunt. De meest voorkomende zijn de techniek, bouw en logistiek. Als voorman in de techniek ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de aansturing van een team (service)monteurs. Samen met je team zorg je ervoor dat alle machines, installaties en andere apparatuur het goed blijven doen. Jij en je team zijn dus verantwoordelijk voor alle reparaties en onderhoud daarvan. Als meewerkend voorman in de bouw stuur je een team van vakkrachten aan bestaande uit timmerlieden en bouwvakkers. Voorop staat dat je wel enige jaren ervaring hebt in de bouw om deze job goed te kunnen uitvoeren. Ga je als voorman of vrouw in de logistiek aan de slag? Dan werk je vaak in het magazijn van een bedrijf en geef je leiding aan een team magazijnwerkers.    

Wat verdient een meewerkend voorman 

Wil je solliciteren op een baan als meewerkend voorman of voorvrouw? Dan wil je natuurlijk graag een indicatie van je salaris. Een meewerkend voorman in Nederland verdient gemiddeld € 2.800 bruto per maand. Een beginnend voorman of voorvrouw verdient ongeveer €2.400, salarissen van medewerkers met meer ervaring kunnen oplopen tot maximaal € 3.200 per maand. Bedragen zijn gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!