Vind Magazijnmedewerker vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Hulp magazijnmedewerker | Hoogeveen | 36-40 uur | TDCI0004
Regio: Hoogeveen
Dienstverband: Fulltime

Wat doet een magazijnmedewerker 

Benieuwd wat je doet als magazijnmedewerker? Als magazijnmedewerker werk je meestal in het magazijn van een grote winkel, bij een groot (industrieel) bedrijf of bij een distributiecentrum. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn en alles wat daarbij hoort. Dat betekent vaak dat je je bezighoudt met de in- en uitvoer van goederen en vaak ook met laden en lossen. Dus goederen bij elkaar zoeken, aannemen en controleren is een groot onderdeel van je werk. Komt er een nieuwe vracht binnen? Dan check jij of alles in orde is en zorg je ook voor het uitladen. Dat laatste doe je met een heftruck, een heftruckdiploma daarvoor is dus handig! 

Waarom werken als magazijnmedewerker? 

Ben je een echte ‘regelneef’ en houd je van een opgeruimde en nette omgeving? Dan vind je het werk als magazijnmedewerker vast leuk. Je bent namelijk de hele dag bezig met het organiseren en het ‘op zijn plek’ zetten van goederen. De werkzaamheden zijn dus afwisselend en een bijkomend voordeel is dat je de hele dag fysiek bezig bent. Je loopt veel, sjouwt met pakketten etc. Met deze baan weet je zeker dat je fit gaat blijven! 

Daarnaast is het beroep magazijnmedewerker een buitengewoon sociaal je beroep. Je werkt sowieso vaak in een team, maar je werkt ook samen met andere afdelingen. Denk aan laders en lossers, orderpickers en daarnaast heb je contact met de chauffeurs die de goederen komen afleveren en wegbrengen. Ten slotte kun je als magazijnmedewerker overal terecht. De functie is niet gebonden aan een bepaald product en er is veel vraag naar magazijnmedewerkers. Wil verder groeien in deze functie? Dan zijn er ook mogelijkheden om leidinggevende te worden.  

Wat verdient een magazijnmedewerker?  

Benieuwd wat je salaris is als magazijnmedewerker? Als magazijnmedewerker verdien je gemiddeld rond de € 1.800 en € 1.850 bruto. Het minimale salaris ligt op € 1.750 en het maximale bruto maandloon ligt rond de € 2.400. Het salaris is gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!