Vind Lasser vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Aluminium/RVS Lasser | Hengelo
Regio: Hengelo, Twente
Alles wat je moet weten over oog- en gelaatsbescherming
Bankwerker | Lasser | Twente
Dienstverband: Fulltime

Hét overzicht van alle lasser vacatures 

Hou je van aanpakken en vind je het leuk om met een praktisch vak bezig te zijn? Dan is een baan als lasser wellicht iets voor jou. Als lasser hou je je bezig met het verbinden van metaal. Veel bedrijven zijn op dit moment op zoek naar vakmensen om in dienst te nemen. Als het aankomt op een volledig overzicht met de nieuwste lasser vacatures weet je zeker dat je bij ons op de site aan het juiste adres bent. Dankzij onze site kom je binnen no time uit bij alle vacatures die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. 

Functie van de baan – werken als lasser

Zoals je hierboven al hebt kunnen zien hou je je als lasser bezig met het verbinden van metaal. Lassen wordt veel toegepast in industriële branches om materialen aan elkaar te verbinden. Bij het lassen wordt er geprobeerd om een oersterke constructie te ontwikkelen. Los van het feit dat je je als lasser richt op het verbinden van metaal zijn er diverse andere taken die je op je neemt tijdens het werken: 

  • Het bespreken van de uiteindelijke uitkomst van het project 
  • Het reinigen van het te verbinden materiaal 
  • Het op de juiste wijze afstellen van het gereedschap 
  • Het controleren van de juiste kwaliteitsnormen 
  • Het slijpen van het snijwerk voor het lassen 

 

Indien je nog geen ervaring hebt als lasser moet je voor een baan als lasser denken aan een salaris tussen de 1500 en 1900 bruto per maand. Heb je juist meer ervaring als lasser dan kunnen de salarissen aanzienlijk hoog oplopen. Voor een ervaren lasser is het niet raar om zo’n 3150 euro per maand te verdienen. Door snel een kijkje te nemen op de bovenstaande pagina zie je gelijk welke lasser vacatures er op dit moment te vinden zijn. Doordat je gelijk kunt reageren weet je zeker dat je snel uit kan komen bij een nieuwe functie. 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!