Vind Fijnmechanisch Monteur vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
Fijnmechanisch Monteur Cleanroom
Regio: Hengelo
Dienstverband: Detachering, Fulltime
Fijnmechanisch Monteur Twente (m/v)
Regio: Hengelo, Twente
Dienstverband: Flex, Fulltime

Hét overzicht van alle vacatures voor fijnmechanisch monteur 

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en sta je te popelen als het aankomt op de nieuwste techniek dan is een baan als fijnmechanisch monteur zeker geen verkeerde optie om te kiezen. Doordat er veel vraag is naar fijnmechanisch monteurs weet je zeker dat je relatief snel aan een baan kan komen. Als het aankomt op vacatures voor deze baan weet je zeker dat je bij ons op de site aan het juiste adres bent. Wij laten je hieronder wat meer zien over wat je kunt verwachten van een baan als fijnmechanisch monteur. 

Functie van de baan – werken als fijnmechanisch monteur

Wat doe je als fijnmechanisch monteur vraag je je af? Als fijnmechanisch monteur houd je je bezig met verschillende soorten instrumenten om hightech producten te verbeteren. Deze instrumenten zijn bijvoorbeeld regelinstrumenten of meetinstrumenten. Als fijnmechanisch monteur is het aan jou om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier werkt. Het is een baan waarbij kennis en techniek gecombineerd worden. Je moet voor een baan als fijnmechanische monteur dan ook gelijk van aanpakken houden. Naast het daadwerkelijk kalibreren zijn er meer taken die je op je zal nemen. Dit zijn onder ander de onderstaande werkzaamheden en taken: 

  • Het voorstellen van oplossingen voor het optimaliseren van processen 
  • Het uitvoeren van de eindcontrole na afronding van het project 
  • Het testen en installeren van alle mogelijke instrumenten 
  • Het naleven van de nodige kwaliteitseisen bij het kalibreren 

 

Werken als fijnmechanisch monteur is zeker geen verkeerde keuze als je het leuk vindt om met je handen te werken en je veel passie hebt voor de laatste techniek. Deze baan levert over het algemeen genomen tussen de 2500 en 3000 euro per maand op. Wij raden je zeker aan om even een kijkje te nemen bij het overzicht om te zien welke soorten vacatures er voor fijnmechanisch monteur op dit moment te vinden zijn. Op zoek naar iets anders? Geen probleem, er zijn uiteraard nog veel meer vacatures voor andere functies te vinden op deze site. 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!