Vind CNC Draaier Frezer vacatures

Sector
Niveau
Dienstverband
CNC Frezer | Almelo
Regio: Almelo
Dienstverband: Detachering, Flex, Fulltime
CNC Draaier en Frezer | Twente
Dienstverband: Fulltime

Het overzicht met alle CNC draaier vacatures 

Jij denkt erover na om te werken als CNC draaier? Dan maakt onze site het mogelijk om ook alle soorten vacatures voor CNC draaier op een rijtje te zien. Dankzij ons volledige overzicht is het voor iedereen mogelijk om de volgende stap te maken in zijn of haar carrière. Het is tijd om wat meer te laten zien over wat je kunt verwachten van een baan als CNC draaier. Door dit goed door te nemen kom je niet meer zo snel voor verrassingen te staan. 

Functie van de baan – werken als CNC draaier

Laten we eens kijken naar de werkzaamheden die je als CNC draaier zal verrichten. Een CNC-draaier (ook wel CNC-frezer of CNC-verspaner) is iemand die met behulp van een computergestuurde freesmachine of draaibank materiaal verspaant. HIer worden nauwkeurig en snel delen verwijdert totdat de juiste vorm is bereikt. Het kan hierbij gaan om metaal, kunststof of hout. De term CNC is een afkorting van Computer Numerical Control. Dit staat voor het programma dat gebruikt wordt tijdens de werkzaamheden. Als CNC draaier zal je de juiste vorm moeten maken met behulp van verschillende soorten machines. Naast het feit dat je de machines moet bedienen zijn er meer taken die je moet verrichten tijdens het werken, dit zijn onder andere 

  • Het bepalen van de juiste bewerkingsvolgorde voor de klus 
  • Het doorvoeren van bepaalde veranderingen in de CNC programma’s 
  • Het kiezen van het juiste gereedschap voor het maken van de vorm 
  • Het controleren van het product 

 

Iedereen die het leuk lijkt om te werken als CNC draaier heeft geluk. Onze site maakt het namelijk mogelijk om snel en eenvoudig uit te komen bij de beste CNC draaier vacature die er op dit moment te vinden is. Neem snel een kijkje op deze pagina om te zien welke opties er op dit moment voor je liggen. Heb je vragen omtrent een van de vacatures voor CNC draaier? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. 

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!