Bekwaam, Solide, Betrouwbaar

TDC Installatietechniek: mooie projecten, betrouwbare opdrachtgevers, jouw werkplek!

Loodgieter/ CV-monteur, elektromonteur, of luchtkanalenmonteur? Kom dan via ons werken bij de mooiste projecten. Van hulpmonteur tot leidinggevend monteur in de woningbouw, utiliteit of industrie. En dan bedoelen we niet alleen uitvoerende vakspecialisten, maar ook middenkaderfuncties als projectleider, constructeur, werkvoorbereider en tekenaar.

Hans Schippers, 60 jaar, loodgieter/cv-monteur voor TDC Installatietechniek

Sinds 11 augustus 2014 werk ik als loodgieter/cv- monteur voor TDC Installatietechniek. Hoewel ik hier nog maar drie jaar werk, heb ik toch al aan veel verschillende projecten mogen meewerken. Zelfs een tijdje bij de afdeling steigerbouw, wat was dat hard werken. Ik had niet verwacht dat ik de afwisseling zo leuk zou vinden! In de afgelopen periode werk ik vooral voor Nijhof Installatietechniek, en heb het ook hier weer erg naar mijn zin. Leuke collega’s, en een betrouwbare opdrachtgever, wat wil je nog meer? Ik kan oprecht zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Werk je liever bij een klein of juist groot bedrijf?

Ons netwerk is groot, met betrouwbare opdrachtgevers van iedere omvang. Onder onze klanten vind je Klein Poelhuis en Nijhof Installatietechniek, maar ook de wat kleinere, specialistische opdrachtgevers. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, we zorgen altijd voor de beste match. TDC biedt je alle kansen om het te maken in de techniek!

Een opleiding volgen of doorgroeien bij TDC Installatietechniek?

Heb je wél het technisch inzicht, maar niet de diploma’s daarvoor? Bij TDC Installatietechniek krijg je de kans je te ontwikkelen in de installatietechniek en/of elektrotechniek. We zorgen voor je opleiding én voor de opdrachtgevers waarbij je direct aan de slag gaat. Binnen twee jaar kun jij jezelf al installatiemonteur noemen!

We zijn óók altijd opzoek naar ervaren vakspecialisten die hun kennis en ervaring willen inzetten als uitvoerder of projectleider.

Zie jij jezelf wel werken bij TDC Installatietechniek?

Solliciteer dan naar één van onze functies of bel, app of mail met Freek voor meer informatie.

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
  • Bart Coopman
    Bart Coopman Accountmanager
  • Freek Grondman
    Freek Grondman Account manager

    Wat mij kenmerkt? Ik denk dat ik écht oog heb voor de beste match tussen werknemer en opdrachtgever. Daarbij geloof ik er heilig in dat talent bepaalt wat je kunt bereiken, maar inzet of je het bereikt!