Vind vacatures in de Regio: Coevorden

Sector
Niveau
Dienstverband
Allround Timmerman | Coevorden
Dienstverband: Fulltime, ZZP opdrachten
Metselaar | Coevorden

Werken in Coevorden

Coevorden is een historische vestigingsstad die in het bezit is van het enige kasteel in heel Drenthe. Dit kasteel is ook afgebeeld op de vlag van de stad! Naast dat de stad veel historie heeft, kan er ook veel gedaan worden. Wanneer je de stad zelf zal ontdekken, zie je al gauw dat de stad ook enorm gezellig is. Ben jij op zoek naar werk in de omgeving van Coevorden? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk genoeg openstaande vacatures beschikbaar in de omgeving Coevorden waarop gesolliciteerd kan worden.

Zo is werken in Coevorden voornamelijk mogelijk binnen de bouw en techniek. Er kunnen aan openstaande vacatures als metselaar of allround timmerman gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Coevorden ben je bij de TDC Groep aan het juiste adres. Via ons is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. Hier kun je in één oogopslag zien welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Coevorden

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de horeca of technische sector? Dan kan je kijken bij onze vacatures in Coevorden. Je kunt kiezen voor Techniek, bouw Horeca of Engineering. In Coevorden hebben we talloze openstaande vacatures die bekeken kunnen worden. Deze vacatures vinden voornamelijk plaats in de omgeving Drenthe. Durende het proces van zoeken staan wij altijd klaar om je te ondersteunen. We helpen je graag om een plek te vinden waar je ook echt op zoek naar bent. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Coevorden

Wil je graag tijd overhouden en parttime werken? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Coevorden. Door deze parttime vacatures in Coevorden is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan geef dit dan even aan bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Neem gerust even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!