Vind vacatures in de Regio: Bedum

Sector
Niveau
Dienstverband
Voorman Steigerbouw | Bedum
Regio: Bedum

Werken in Bedum

Bedum is een plaats in de provincie Groningen. Het ligt ook ongeveer zeven kilometer ten noorden van Groningen. Ook is het gelegen aan de spoorlijn van Groningen dus je kunt zo bij de buren zijn. De gemeente telt ongeveer 10.000 inwoners. Bedum is de perfecte locatie voor een rustgevende en goed bereikbare werkplek. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Bedum? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk genoeg openstaande vacatures beschikbaar in deze omgeving waarop gesolliciteerd kan worden.

Zo is werken in Bedum voornamelijk mogelijk binnen de bouw en techniek. Er kunnen aan openstaande vacatures als voorman steigerbouw gedacht worden. Voor een volledig overzicht van de leukste vacatures in Bedum ben je bij de TDC Groep aan het juiste adres. Via ons is het vinden van een vacature die aansluit bij wat je zoekt echt niet meer zo lastig zoals je zou denken. Voor een volledig overzicht van alle vacatures verwijzen wij je door naar het bovenste overzicht. Hier kun je in één oogopslag zien welke mogelijkheden er zijn.

Fulltime vacatures in Bedum

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Bedum? Dan kan je kijken bij onze vacatures in de omgeving van Bedum. Dit gaat dan vooral om de bouw en technische sector. In Bedum hebben we talloze openstaande vacatures die bekeken kunnen worden. Deze vacatures vinden voornamelijk plaats in de omgeving Groningen. Durende het proces van zoeken staan wij altijd klaar om je te ondersteunen. We helpen je graag om een plek te vinden waar je ook echt op zoek naar bent. Vind hier onze fulltime vacatures.

Parttime vacatures in Bedum

Of ben je op zoek naar een parttime baan? Dan is het ook nog altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij de parttime vacatures in Bedum. Door deze parttime vacatures in Bedum is het mogelijk om minder uren per week te werken. Ben je op zoek naar een parttime baan, dan kan je dit aangeven bij de filteropties. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die in deze categorie vallen. Heb je vragen over het zoeken van de juiste vacatures? Neem gerust even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!