Betrouwbaar, Competent, Meesterschap

TDC Werktuigbouw: het beste vooruitzicht voor vakspecialisten!
Ben jij machinemonteur, verspaner, constructiebankwerker of lasser? Kom dan werken voor TDC Werktuigbouw. We nemen jouw wensen uiterst serieus en zorgen voor de ‘match’ waar jij helemaal op je plek bent. Bij ons ben je altijd verzekerd van een constant werkaanbod bij projecten die recht doen aan jouw vakmanschap.

Ronny, 36 - Projectleider bij TDC Werktuigbouw

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar voor de TDC Groep. Ik begon als aankomend tekenaar en mag mezelf nu (mede dankzij TDC) projectleider noemen. In die vijf jaar heb ik een opleiding kunnen volgen én ervaring opgedaan bij opdrachtgevers van TDC. Bij elk project kreeg ik weer extra verantwoordelijkheden. Het resultaat? Ik ben nu projectleider bij een internationale apparatenbouwer en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Zo goed zelfs dat ik binnenkort in vaste dienst ga! Maar dan wel met de afspraak dat ik altijd weer bij de TDC Groep terug kan komen. Fijn om te weten dat ik zo’n werkgever achter me heb staan!

Dicht bij huis of ergens in Europa

Of je nu graag dichtbij huis werkt, wat verder het land in of zelfs in het buitenland. Onze opdrachtgevers vind je overal! Daarnaast zorgen we altijd voor degelijk gereedschap en PBM’s, uitgebreide veiligheidsinstructies en certificaten. Èn zeker niet onbelangrijk; goede en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden.

Volg een opleiding of groei door bij TDC Werktuigbouw

Werk je graag in de werktuigbouw, maar heb je niet de juiste opleiding? We bieden volop kansen om je te ontwikkelen. Met een korte lascursus bijvoorbeeld kun je al binnen een aantal maanden bij onze opdrachtgevers aan de slag als lasser. Of binnen twee jaar als constructiebankwerker, waarbij je tegelijkertijd verschillende lasdiploma’s haalt. Ook de ervaren mannen in deze branche hebben we genoeg te bieden. We zijn altijd op zoek naar vakspecialisten die willen doorgroeien tot projectleider, constructeur, tekenaar of werkvoorbereider.

Zie jij jezelf wel werken bij TDC Werktuigbouw?

Solliciteer dan naar één van onze functies of bel, app of mail met Freek voor meer informatie.

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
  • Bart Coopman
    Bart Coopman Accountmanager
  • Freek Grondman
    Freek Grondman Account manager

    Wat mij kenmerkt? Ik denk dat ik écht oog heb voor de beste match tussen werknemer en opdrachtgever. Daarbij geloof ik er heilig in dat talent bepaalt wat je kunt bereiken, maar inzet of je het bereikt!