Kwaliteit, Expertise, Flexibiliteit

Als eerste bureau in Nederland, dat zich specialiseerde in digitale bouwtekeningen, zijn we van pionier uitgegroeid tot een bureau met tekenexperts. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren tekenaars. Met één voor één uitgebreide vakkennis van relevante tekenprogramma’s. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, kinderdagverblijven en aannemers. Met trots kunnen we zeggen dat we sinds de oprichting nog steeds werken met klanten van het eerste uur.

Basis BIM Model

Voor onze klanten ontwikkelen wij een Basis BIM Model in 2D of in 3D, welke is gebaseerd op hun wensen. Dit wordt door onze tekenaars opgezet in verschillende tekenpakketten zoals Revit, Allplan of Autocad. In onderstaande “zonnebloem” oftewel ons Basis BIM Model vindt u onze producten terug. Het betreffen diverse soorten tekeningen welke allen uit het model worden gegenereerd. Onze tekeningen zijn opgezet volgens een BIM Basis Leveringsspecificatie (ILS) en de objecten zijn voorzien van  een viercijferige NL-SfB variant-elementencode.

Kwaliteit betaalt zich altijd terug

Kwaliteit is ons vertrek- én eindpunt! We weten namelijk hoe essentieel dat is voor alle gebruikers in het bouwproces. Door excellente kwaliteit te leveren bieden we vakspecialisten altijd de beste informatie. Tegelijkertijd reduceren we daarmee de ‘faalkosten’ voor onze opdrachtgevers!

We zijn sinds het eerste uur fervent voorstander van BIM (Bouw Informatie Model) en altijd op zoek naar innovatie en procesoptimalisatie. Voor maximale flexibiliteit en resultaat gebruiken we niet alleen Revit maar ook Allplan, Autocad en Arkey Adomi. Op deze manier zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van een optimale uitwisseling van bestanden.

Gerard Baars, 38 - Projectleider middelgrote woningcorporatie

Al sinds 2003 zijn we klant bij TDC Tekenkamer en niet voor niets besteden we nog steeds (ook na onze fusie) alle digitale tekenwerkzaamheden aan hun uit. Ze leveren niet alleen de beste kwaliteit maar zijn, ondanks hun volle orderportefeuille, flexibel en altijd bereid om tussendoor aanpassingen door te voeren. Wat ik persoonlijk écht fijn vind is dat ze ook op locatie komen om ter plekke tekeningen door te spreken. Zo weet iedereen wat de bedoeling is en dat zie je terug in het resultaat!

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
  • Bart Coopman
    Bart Coopman Accountmanager
  • Matthieu Korf
    Matthieu Korf Eigenaar

    Mijn drijfveer? Ik ben ervan overtuigd dat we zo succesvol zijn omdat we écht zorgvuldig met onze mensen omgaan. Iedereen is bij ons verzekerd van een prettige, stimulerende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Een werkplek die past bij de persoon en met alle kansen om zich te ontwikkelen. Ook bij onze opdrachtgevers vormen onze mensen de basis voor ons succes. In welke trend of marktwerking we ons ook bevinden, hierdoor blijven we succesvol en zijn we telkens weer in staat om ons te onderscheiden.