Betrouwbaar, Aanspreekbaar, Professioneel

TDC Industrie: zie je altijd bij de grootste projecten in Nederland
Ben je steigerbouwer, constructieschilder of isoleerder? Kom dan via ons werken bij de mooiste projecten die deze branche te bieden heeft. Brand Energy, Hertel (onderdeel van Altrad); namen die ertoe doen! Je bent daardoor voorzien van een constant werkaanbod en een werkplaats waar de zaken uitstekend geregeld zijn.

Stijn Reinders, 26 jaar, steigerbouwer en isoleerder bij TDC Industrie

Ik werk nu drie jaar bij TDC Steigerbouw en heb net mijn BBL-opleiding niveau 3 succesvol afgerond. Ik had niet verwacht dat er zoveel mogelijkheden zouden zijn. Maar inmiddels ben ik gecertificeerd steigerbouwer én isoleerder! Het leertraject is heel praktisch ingesteld, ik kan eigenlijk alles dat ik leer meteen weer in praktijk brengen. Omdat TDC bij een platform van hypotheekverstrekkers is aangesloten en mijn vooruitzichten zo positief zijn, kon ik ook aan alle voorwaarden voldoen om een hypotheek te krijgen. Dat vind ik nog wel het mooiste... Dat ik nu samen met mijn vriendin ons eerste huis heb kunnen kopen!

De beste 'tools' om mee te werken

Wij bieden je daarbij nog eens alle tools om het optimale uit je vak te halen. Zo ben je altijd verzekerd van degelijk werkmateriaal (PBM’s), uitgebreide veiligheidsinstructies en certificaten en de kans door te groeien in functie. Èn zeker niet onbelangrijk; goede en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het van groot belang dat je beloning gelijkwaardig is aan die van de vaste werknemers van je opdrachtgever.

Een opleiding volgen of doorgroeien bij TDC?

Hou je van aanpakken en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is een functie als steigerbouwer of isoleerder misschien wel iets voor jou. We zorgen voor je opleiding en begeleiding en zelfs voor de mogelijkheid om je in twee vakken te bekwamen. Ook de ervaren mannen in deze branche hebben genoeg te bieden! We zijn altijd op zoek naar vakspecialisten die willen doorgroeien tot uitvoerder, projectleider of inspecteur.

Zie jij jezelf wel werken bij TDC Steigerbouw?

Solliciteer dan naar één van onze functies of bel, app of mail met Ivo voor meer informatie.

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
  • Ivo Wolthuis
    Ivo Wolthuis Account manager

    Wat mij kenmerkt? De klant op de éérste plek zetten, maar daarnaast ook altijd zorgen dat onze vakmannen het goed voor elkaar hebben. En dat doe ik elke dag weer met veel enthousiasme. Kunnen inspelen op vraag en aanbod uit de industrie en bouw is iedere dag weer een uitdaging.

  • Marcel Schaaphok
    Marcel Schaaphok Account manager

    Mijn drijfveer? Het is altijd weer een uitdaging om een goede match te vinden tussen onze vakmannen en opdrachtgevers. Een succesvolle match is dan ook elke keer weer bijzonder en geeft mij een échte kick. Daarnaast probeer tijdens mijn werk vooral met enthousiasme en humor ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk kan functioneren.