Amsterdam, Brussel, Antwerpen,
Den-Haag…

TDC Horeca is internationaal
Zit hospitality in je bloed? Is er geen verzoek waar jij van opkijkt? Dan is een baan als nachtreceptionist bij TDC Horeca echt wat voor jou. Een uitdagende functie met veel afwisseling bij de grootste ‘brands’ op de mooiste locaties. Wat denk je van Hampshire, Accor, Carlton, Bilderberg en Chateauform?

Lars van Dijk, 23 jaar, Nachtreceptionist bij TDC Horeca

Sinds anderhalf jaar werk ik als nachtreceptionist voor TDC Horeca bij het Carlton. Het is mijn taak het hele hotel draaiende te houden terwijl mijn collega’s lekker liggen te slapen. Een hele verantwoordelijkheid, maar daar ligt voor mij juist de uitdaging! Over een half jaar rond ik mijn opleiding af en ben ik officieel gediplomeerd nachtreceptionist. TDC Groep bood mij destijds de kans me te ontwikkelen en daar ben ik nu heel blij mee! Daarbij kan altijd met vragen bij hen terecht. Fijn om te weten dat ik dat achter me heb staan.

Ontwikkel je bij TDC Horeca

Heb je de papieren niet maar is gastheerschap wel jouw passie? Bij ons krijg je de kans je te ontwikkelen door een opleiding te volgen tot nachtreceptionist. Gedurende twee jaar doe je ervaring op bij hotels waar wij mee samenwerken. Na deze periode ben je gediplomeerd nachtreceptionist en kun je eventueel doorgroeien naar andere functies.

Zie jij jezelf wel als ‘night manager’ en doe jij het licht uit in Antwerpen?

Solliciteer dan naar één van onze functies als nachtreceptionist of bel, app of mail met Tiemen of Floris voor meer informatie.

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
 • Floris Vermeulen
  Floris Vermeulen Account manager

  Naar mijn idee zit het succes in het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Voordat onze collega’s zelfstandig aan het werk gaan krijgen ze trainingstrajecten bij verschillende hotels. Elk hotel heeft zijn eigen gebruiken, protocollen en systemen. Hierdoor is het ook belangrijk om te kijken welke persoon bij welk hotel past, en vise versa. Een juiste match is van groot belang voor tevredenheid bij onze collega’s in de nacht en onze klant.

 • Tiemen Kleinsmann
  Tiemen Kleinsmann Account manager

  Wat mij kenmerkt? Naar mijn idee zit succes in het samenbrengen van de juiste mensen. Dat je een klik hebt en dat beide partijen met een goed gevoel aan de slag gaan. Het is mijn doel om dit bij elk hotel en elke nachtreceptionist na te streven! Dat doe ik door goed te luisteren, mee te denken met de klant, oplossingen aan te reiken. Dan vloeit een plezierige samenwerking altijd voort in een goed resultaat.

 • Jeroen ten Bruggencate
  Jeroen ten Bruggencate Account manager

  Gepassioneerd en toegewijd commercieel talent. Ervaring in de verkoop van de meest uiteenlopende producten en diensten. Met name sterk in het opbouwen van langdurige relaties. Sociaal betrokken met oog voor een altijd veranderende markt. Een afwijzing is niets meer dan een noodzakelijke stap bij het nastreven van succes.