Betrouwbaar, Bekwaam, Georganiseerd

TDC Bouw: vakspecialisten die gaan voor kwaliteit!
Timmerlieden, metselaars, opperlieden, tegelzetters, stukadoors. TDC Bouw biedt functies in de gehele breedte! En dan niet alleen voor vakspecialisten, maar ook middenkaderfuncties als bouwkundig tekenaar, calculator en werkvoorbereider. We werken met betrouwbare opdrachtgevers zoals Wessels, Van Wijnen en Habé afbouw. Bedrijven die je als vakman serieus nemen en je werk beoordelen op kwaliteit!

Herman Ten Hove, 51 jaar, projectleider bij TDC Bouw

Bij TDC Bouw boden ze mij een paar jaar terug de kans door te groeien tot projectleider. Zelf had ik nooit stilgestaan bij die mogelijkheid. Inmiddels ben ik projectleider en komt mijn 31 jaar werkervaring goed van pas. De voortgang bewaken, jongens aansturen, al met al een hele nieuwe uitdaging. Daarnaast moet ik zeggen dat ik TDC graag als werkgever heb. Omdat ik als projectleider veel heb om te overzien, geeft het mij een gerust idee dat de jongens die ik aanstuur het goed voor elkaar hebben. Ik kan altijd met alle vragen terecht, ze zijn vaak aanwezig op locatie om te overleggen en komen persoonlijk de PBM’s brengen. Dat heb ik ook weleens anders meegemaakt!

Volg een opleiding of groei door bij TDC Bouw

Werk je graag met je handen, maar heb je niet de juiste opleiding? We bieden volop kansen om je te ontwikkelen in de bouw. De opleidingen zijn praktisch ingericht en al werkende leer je een echte vakman te worden!  Binnen 5 tot 6 maanden ben je bijvoorbeeld al gecertificeerd metselaar. Of als je wel wat langer een opleiding wil volgen, binnen 3 jaar timmerman.

Heb je juist veel ervaring en wil je doorgroeien? Dat kan bij ons ook heel goed. We zijn altijd op zoek naar vakmannen die hun kennis en ervaring willen inzetten als uitvoerder of projectleider.

Zie jij jezelf wel werken bij TDC Bouw?

Solliciteer dan naar één van onze functies of bel, app of mail met Jeroen voor meer informatie.

Vacatures
Heb je een vraag? Stel het aan een medewerker!
  • Bart Coopman
    Bart Coopman Accountmanager
  • Jeroen ten Bruggencate
    Jeroen ten Bruggencate Account manager

    Gepassioneerd en toegewijd commercieel talent. Ervaring in de verkoop van de meest uiteenlopende producten en diensten. Met name sterk in het opbouwen van langdurige relaties. Sociaal betrokken met oog voor een altijd veranderende markt. Een afwijzing is niets meer dan een noodzakelijke stap bij het nastreven van succes.