Even voorstellen: Rik Wolsink, accountmanager bij TDC Groep

Graag stellen we je voor aan Rik Wolsink. Hij werkt vanaf eind 2021 bij TDC Groep als accountmanager en hij boekt goede resultaten. Rik is mede verantwoordelijk voor de afdelingen Bouw & Techniek en Engineering. Benieuwd met wie je voortaan (mede) te maken hebt voor vragen met betrekking op deze afdelingen? Lees dan vooral verder!

Eevee, de hond van Rik op kantoor
Rik bracht ons tevens een ontspanningsmanager: Eevee

Kun je iets over jezelf vertellen?

“Ik ben Rik Wolsink, ik ben getrouwd en trotse vader van drie kinderen. Met mijn gezin woon ik in Enschede op de Singel. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met de kids of met de hond.”

“Daarnaast ga ik graag naar voetbalwedstrijden van mijn favoriete club FC Twente. Verder kan ik op z’n tijd ontzettend genieten van een potje darten in de kroeg, het liefst onder het genot van een koud biertje natuurlijk.

Mijn passie ligt bij de hengelsport; als het weer een beetje meezit ga ik er vaak op uit met m’n vader. Met snoekvissen kunnen we ons uren vermaken.”

Wat deed je voordat je bij TDC kwam?

“Ik begon als interim manager voor een hotelgroep, dit heb ik ongeveer twee jaar gedaan. Daarna ben ik heel wat anders gaan doen, namelijk het verkopen van kunststof kozijnen. Later heb ik nog een tijdje de verkoop gedaan voor een hotelkamerapp. Een app die de map die op hotelkamers ligt vervangt; Digital Guest Directory van Guest Friend. Voordat ik bij TDC begon was ik accountmanager bij Maandag. Kortom; ik heb van alles wat gedaan. ”

Welke opleidingen heb je gevolgd en waarom?

“Ik heb eerst de mbo 4 opleiding toerisme gedaan omdat ik geïnteresseerd was in taal en cultuur. Uiteindelijk viel het me tegen wat ik hiermee kon, dus ben ik de opleiding Middel Management gaan doen op Saxion. Dit om kennis op te doen over de omgang met personeel en om mijn hbo werk- en denkniveau aan te kunnen tonen. Wat ik echt leuk vind om te doen is mensen met elkaar in verbinding brengen.”

Op welke persoonlijke prestatie ben je het meest trots?

“Waar ik het meest trots op ben is, dat ik ondanks het feit dat ik veel werk, toch altijd voldoende tijd voor vrouw en kinderen weet te maken. Dit kan namelijk best lastig zijn als je veel werkt.

Om dit te kunnen waarborgen heb ik binnen TDC ook een switch moeten maken van functie. Ik begon als accountmanager voor TDC Hospitality maar merkte al snel dat dit te veel werd en dat mijn privé leven eronder ging lijden. Daarom ging ik in gesprek met de directie en gelukkig dachten ze heel goed met me mee. We spraken af dat ik samen met Bart Coopman Bouw & Techniek en Engineering op zou gaan pakken. Zo gezegd, zo gedaan, hier zit ik dan. Ik doe dit nog maar net maar heb het nu al heel erg naar m’n zin. Ik heb nog leuke plannen voor de afdelingen, maar hier ga ik nog niet al te veel over vertellen… Dat zien jullie vanzelf!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van onze nieuwste blogs!

Bekijk hier onder al onze vacatures!

Meer interessante artikelen

Geplaatst op:
Geplaatst op:
Geplaatst op:

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!